UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİŞE REKORTMENİ FİLM 'KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ'İN FRAGMANI TIKLANMA REKORU KIRIYOR!..

GİŞE REKORTMENİ FİLM 'KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ'İN FRAGMANI TIKLANMA REKORU KIRIYOR!..

GİŞE REKORTMENİ FİLM 'KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ'İN FRAGMANI TIKLANMA REKORU KIRIYOR!..

BKM yapımı Kocan Kadar Konuş: Diriliş 1 Ocak’ta vizyona giriyor. Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor.

Şebnem Burcuoğlu’nun “Kocan Kadar Konuş: Diriliş”  isimli romanından uyarlanan ve “Kocan Kadar Konuş” filminin devam niteliği taşıyan filmin fragmanı ve afişi hazırlandı. 1 Ocak’ta vizyona girecek olan “Kocan Kadar Konuş: Diriliş”in afişi, ilk filmde olduğu gibi Emre Erdem tarafından tasarlandı.

Sıra dışı bir düğün süreci

Geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu,  Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler.

Kendi doğruları ve değer yargılarıyla yüz yılların evlilik adetlerine ve geleneklerine meydan okuyan Efsun ve Sinan’ın cesaretinin komediyle buluştuğu hikayesi Kocan Kadar Konuş Diriliş; güldüren fragmanı ve eğlenceli afişiyle de dikkat çekiyor.

Dev kadro Kocan Kadar Konuş Diriliş için buluştu

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım’ın başrolünü paylaştığı filmde, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

"KOCAN KADAR KONUŞ : DİRİLİŞ"İN FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13