UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA SİNEMASEVERLER İÇİN SEÇENEK ÇOK! SİZLER İÇİN BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLERİ DERLEDİK!..

BU HAFTA SİNEMASEVERLER İÇİN SEÇENEK ÇOK! SİZLER İÇİN BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLERİ DERLEDİK!..

BU HAFTA SİNEMASEVERLER İÇİN SEÇENEK ÇOK! SİZLER İÇİN BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLERİ DERLEDİK!..

GOOSEBUMPS: CANAVARLAR FİRARDA

Büyük şehirden küçük bir kasabaya taşındığı için mutsuz olan delikanlı Zach Cooper, taşındıkları evin tam yanındaki evde yaşayan güzel kız Hannah ile karşılaşıp, Champ ile de kısa sürede arkadaş olduklarında yeni hayatı için umutlanır. Ama her umut ışığını peşinde dolaşan bir de bulut vardır; Zach Hannah’nın gizemli babasının, Goosebumps kitaplarının yazarı, R. L. Stine olduğunu öğrendiğinde, bunu bir kez daha anlar.

SAKİN BATI

Varlıklı bir İskoç aileden gelen 17 yaşındaki Jay (Kodi Smit-McPhee) , bir kaza sonucu İskoçya’yı terk etmek zorunda kalan sevdiği kadın Rose’un peşinden Vahşi Batı’ya yola çıkar. Suçun yasa haline geldiği Vahşi Batı’da amacını tek başına gerçekleştiremeyeceğini kısa sürede anlar ve gizemli kovboy Silas’ın (Michael Fassbender) onu hedefine ulaştırmasına razı olur. Yolculuk boyunca karşılaştığı şiddet, dalavere ve türlü türlü tehlike ona, Amerika’nın masum insanlara göre olmadığını gösterir.

CASUSLAR KÖPRÜSÜ

Tarihsel olaylardan esinlenilen filmde Brooklyn’de bir sigorta avukatı kendisini bir anda soğuk savaşın ve Sovyetler tarafından ele geçirilen Amerikalı U-2 pilotunun değişimi için olacak pazarlığın ortasında bulur. Filmin yönetmenliğini Steven Spielberg üstleniyor.

DİKTATÖR ADOLF HİTLER'İN HAYATININ ESRARENGİZ YÖNLERİ

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Müjdat Gezen’in yaptığı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyuncularının ve okuldan mezun olan ünlü oyuncuların rol aldığı ‘’Diktatör Adolf Hitler’in Hayatının Esrarengiz Yönleri’’ adlı filmi, Gezen, yakın zamanda kaybettiğimiz ve en yakın dostu olarak bildiğimiz usta sanatçı Levent Kırca’ya adadı.

UZAKLARDA ARAMA

Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya taşınma emrinin çıkmasıyla başlayan olaylar zincirini mizahi bir dille ele alır. Bu karmaşık ortam içinde kasabalının da şahit olacağı tutkulu, imkansız bir aşk yaşanır. Birbirinden çok farklı insanların dünyalarının kesişmesinden doğan trajikomik bu hikayeyi 9 yaşındaki Yusuf’tan dinleriz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNEMA  BU HAFTA  FİLM  VİZYON