UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FETTAH CAN’IN HAYAT ARKADAŞI CANSU KURTÇU, YENİ SINGLE’I HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FETTAH CAN’IN HAYAT ARKADAŞI CANSU KURTÇU, YENİ SINGLE’I HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FETTAH CAN’IN HAYAT ARKADAŞI CANSU KURTÇU, YENİ SINGLE’I HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

‘Kalbim kefil’ adlı şarkısını 17’sinde çıkaran Cansu Kurtçu bu şarkıyı yaklaşık bir sene önce kendisi için yazdığını, artık gün yüzüne çıkarmanın zamanı geldiğini söyledi. Cansu Kurtçu şarkısıyla ilgili: ‘Yoksa şarkılarım elimden gidiyor kendime kalmıyor. Bazen böyle kendime ayırdıklarım oluyor. Vermeye kıyamamakla alakası yok, kendi sesime kendi duruşuma ve tavrıma daha çok yakıştırdığım şarkılardan biriydi buda. O yüzden daha iyi hizmet eden olsa daha iyi okuyan olsa verirdim bu şarkıyı da. Problem yoktu.”

‘ELİMDE ŞARKI KALIRSA’

Yeni albüm çıkarma düşüncesi olup olmadığıyla ilgili soruya, “Evet kısmetse, tabii ben şarkılarımı herkese dağıta dağıta bitirmezsem bir albüm planlıyorum. Çok istiyorum. Çünkü ben albüme çok özen gösteriyorum, çok sevdiğim bir şey. Albüm sanatçısı olduğumu da düşünüyorum açıkcası. Ben sürekli albüm çalışmalarımı yapıyorum ediyorum, albüm demolarımı yaparken arkadaşlarım geliyor dinlemeye yada ziyarete geliyorlar bir bakıyorum bu benim olsum buda benim olsun diye şarkı kalmamış elimde. Böyle birşey olmazsa bu iki üç ayımda kapanmayı düşünüyorum. İyi bir albüm için.”

“YALANLAR CUMHURİYETİNİ’ KENDİM İÇİN YAPMIŞTIM”

‘Fettah bey bu da benim olsun dediği şarkı oldu mu hiç?’ sorusuna, “Çaldı şarkılarımı yürüttü. İşin esprisi bir tarafa helali hoş olsun ona. Mesela yalanlar cumhuriyetini ben kendim için yazmıştım, bir baktım almış bizimki şarkıyı okumuş etmiş, üstüne bir de şarkıyla çıktı. Ben de öyle sudan çıkmış balık gibi kaldım. Ama ona çok yakıştı.” dedi.

CANSU KURTÇU’NUN RÖPORTAJININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCANSU KURTÇU