UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! BU GECE BURÇLARDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ ETKİLERİ NASIL OLACAK? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL YAZDI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! BU GECE BURÇLARDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ ETKİLERİ NASIL OLACAK? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL YAZDI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! BU GECE BURÇLARDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ ETKİLERİ NASIL OLACAK? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL YAZDI!..

KOÇ: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. işle ilgili konular ciddiyet kazanacak sorumluluklarınızın baskısı ile karşılaşabilirsiniz.  Kariyerinizde önemli bir değişiklik söz konusu olabilir. Zorlayıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda mücadele sizleri bekliyor. Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı size getirecekleri kayıpları düşünerek hareket etmelisiniz.

 

BOĞA: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek bu enerji ile maddi olarak güzel gelişmeler yaşayacak birikimlerinizi doğru değerlendirmeli ev iş yeri almak gibi mülke yatırarak karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Maddi olarak emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almaya başlayacağınız bu süreçte etrafınızda birikecek sahte dostlara da dikkat etmelisiniz.  İş hayatınızda özel yaşamınızda arkanızdan dönen bir çok dolabı öğrenecek ve size oynanmak istenen oyunları tersine çevireceksiniz. işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilişkinize sahip çıkmanız muhteşem duyarlılığınız sayesinde yıkılmaz bir kalenin içinde mutluluğunuzu pekiştireceksiniz.

 

İKİZLER: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek bu enerji ile ruhsal olarak yenileniyor ve oldukça parlak bir döneme merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınız aracılığıyla hayatınıza rehberlik edecek sizi doğru bir şekilde yönlendirecek önemli bir insanla tanışabilir kısa süre içinde birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda fikir ayrılığı yaşayacağınız insanlarla tartışmak yerine fikirlerinizi kabul ettirmeye yönelik iyi niyetli davranışlar sergilemeniz faydanıza olacaktır. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız bu çok olumlu olabileceği gibi büyük kayıpları da beraberinde getirebilecek bir enerji riskli bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Gizli düşmanlıkların ortaya döküleceği zamanlardasınız soğukkanlı olun ve olaylar sizi değil siz olayları yönlendirin.

 

YENGEÇ: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve  iç dünyanıza çekilerek ruhsal olarak kendinizi dinlendirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Yaşadıklarınızın genel bir değerlendirmesini yaparak tüm ilişkilerinizi bir dengeye oturtacak ve öncelik sıralamanızı belirleyeceksiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

ASLAN: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Arkadaşlıklarınız ve soysal ilişkileriniz hareketlenecek. Yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. Aşk hayatınızda ise uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız ilişkiniz resmileşebilir ilişkide problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir süreçtesiniz.

 

BAŞAK: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek işinizle ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerin kariyeriniz üzerinde önemli etkilerine işaret ediyor. Görevlerinizi hakkı ile yerine getirin ve maddi kaygılarla sorumluluklarınızı ihmal etmeden ilerleyin. Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Ay sonuna doğru maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden kuvvetlenmenin verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz, Emin olmadığınız araştırma yapmadığınız yatırımlar kayıpları ve yasal sıkıntıları beraberinde getirebilir. Aile ilişkileriniz yeniden yapılanıyor dargınlıklar yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz.

 

TERAZİ: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek iletişim ve öğrenme konusunda son derece aktif olacak ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı sonuçlar alabileceğiniz eğitim programlarına katılarak kendinizi geliştirebileceksiniz. İş hayatınıza gelince, İş değişikliği yapmayı planlıyorsanız beklemede kalın maddi konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir. Kalıp bulunduğunuz konumu sağlamlaştırmaya çalışmak sizin için en doğru karar olacaktır.  Yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar ve buna bağlı suçlamalar söz konusu olabilir. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun ve gereksiz alınganlıkların huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin.

 

AKREP: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek Birlikte maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanacak. Özellikle eş yada ortaklaşa işlerinizin olduğu alanlarda gerçekleşecek gelir düzeyindeki artış sizleri bir hayli memnun edecek. Sosyal yaşamınız oldukça önem kazanıyor arkadaş ziyaretleri yaş günü partilerinin vazgeçilmez ismi olacaksınız. Yakın akrabalarınızın sizi test eden tavırları öfkenizi uyandırabilir. Yaptıkları iyi niyetli bile olsa özel yaşamınızda olan biten her şeyi öğrenme merakıdır. Kırıcı olmadan uyarılarda bulunmanız yerinde olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda hem fikir olunarak yapacağınız uygulamalar hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzurlu ve keyifli bir süreç sizleri karşılıyor. Huzurunuzu kaçıran size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler.

 

YAY:  26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek Birlikte ilişkileriniz güçleniyor ve var olan problemlerinizi çözüme kavuşturmaya başlıyorsunuz. İşinizde dayatmalarla mücadele ederek üstün geleceğiniz bir süreçtesiniz. Kendi fikirlerinizi geliştirerek mesleğinizde önemli işlerin altına imza atabileceğiniz bu şanslı dönemi duygularınızı bir tarafa bırakarak tamamen aklınızla değerlendirmelisiniz. Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz.

 

 

OĞLAK: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek Birlikte iş hayatınızda yorucu ve yoğun bir dönem sizleri bekliyor. Gün içinde birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Zamanı iyi değerlendirmeli ve tüm becerinizi ortaya koymalısınız. Gösterdiğiniz çabanın karşılığını alacaksınız ve aylardır devam eden maddi sıkıntılarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda huzurunuzu kaçırmak isteyenlerin seviyesiz davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Güçlü bir şekilde eşinizin desteğini de alarak yapılan söylenen hiçbir şeyin ilişkinizi zedelemeyi başaramayacağını bu gibi insanlara hissettirdiğiniz takdirde bir daha sizinle ve ailenizle uğraşamayacaklarını göreceksiniz.

 

KOVA: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek İlişkilerinizi etkileyecek sıkıntılı bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki içindeyseniz buna bir son vererek yolunuza tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan fakat dışardan gelen engeller yüzünden sıkıntılar yaşayan çiftlerse sevgileri ve Ay’ın olumlu enerjileri ile her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabilecekler. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yükselecek. İş hayatınızı ilgilendiren sorunlu alanlarda yapıcı davranışlarınız ve uyumlu olmanız sayesinde istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanları elde edebileceksiniz. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak insan ilişkilerinizde sezgilerinizin rehberliğine güvenin. Uzun seyahatlerden kaçınmanızda fayda var bir çok aksilik ve iptaller söz konusu olabilir.

 

BALIK: 26 Kasım 00:44 te İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek Yaşamınızın her alanında keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Aileniz yakınlarınız özel beraberliğiniz sorunsuz bir şekilde ilerleyecek. Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Balık burcu mensupları  aşk hayatınızda sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu ay hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Dr.Astrolog Şenay Devi YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  burç  şenay yangel