UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLAN MADRİD'TEN ELİ BOŞ DÖNDÜ!..

ASLAN MADRİD'TEN ELİ BOŞ DÖNDÜ!..

ASLAN MADRİD'TEN ELİ BOŞ DÖNDÜ!..

90'

Hakem Nicola Rizzoli müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90'

(Atl. Madrid)

Sol kanattan gelişen atakta Filipe Luis ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Luciano Vietto kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

90'

Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90'

(Atl. Madrid)

Sol çaprazdan ceza sahasına giren Fernando Torres son çizgiye inmeden topu altıpas alanına doğru çeviriyor. Savunmamızdan seken top penaltı noktasının gerisindeki Oliver Torres'de kalıyor. Oliver Torres sağ ayağı ile plase vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera uzanıyor ve gole izin vermiyor.

88'

(Atl. Madrid)

Gabi'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Koke son çizgiye inmek istiyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

86'

(Atl. Madrid)

Filipe Luis'in pası ile ceza sahası sol çaprazı dışında topla buluşan Fernando Torres vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan sekerek şiddetini kaybediyor ve Muslera çıkarak bu topa sahip oluyor.

83'

(Galatasaray)

Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Wesley Sneijder doğrudan kaleyi düşünüyor ancak sol köşeye giden bu topu kaleci Jan Oblak kontrol ediyor.

80'

(Galatasaray)

Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sinan pasını hemen yanındaki arkadaşı Wesley Sneijder'e gönderiyor. Wesley Sneijder ortasını bekletmeden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

78'

(Galatasaray)

Temsilcimizde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hakan Balta oyundan alınırken yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor.

77'

(Atl. Madrid)

Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Filipe Luis takım arkadaşı Torres ile duvar pası yapıyor ve ön direkteki arkadaşı Koke'yi görüyor. Gelen topa hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

75'

(Atl. Madrid)

Madrid ekibinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tiago Mendes oyundan alınırken yerine Saul Niguez oyuna dahil oluyor.

74'

(Atl. Madrid)

Fernando Torres ceza yayının gerisinde topla buluşuyor ve bekletmeden yerden sert vuruyor ancak Muslara bir kez daha gole izin vermiyor.

73'

(Atl. Madrid)

Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Tiago Mendes vuruşunu yapıyor ancak Muslera sağ köşeye uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor.

72'

(Atl. Madrid)

Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Luciano Vietto sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak vuruşunda Muslara gole izin vermiyor.

71'

(Atl. Madrid)

Atletico Madrid cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yannick Ferreira-Carrasco oyundan alınırken yerine Oliver Torres oyuna dahil oluyor.

68'

(Atl. Madrid)

Madrid ekibinin ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Antoine Griezmann oyundan alınırken yerine Luciano Vietto oyuna dahil oluyor.

65'GOL... Malesef top ağlarımızda. Madrid ekibi Antoine Griezmann'ın golü ile farkı ikiye çıkartıyor. Gabi rakibi Hakan Balta'yı geçerek sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını altıpas alanında müsait konumda bulunan Antoine Griezmann'a gönderiyor ve Griezmann kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydediyor.

63'

(Galatasaray)

Sarı kırmızılılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bilal Kısa oyundan alınırken yerine Umut Bulut oyuna dahil oluyor.

62'

Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Atletico Madrid'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

59'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan gelişen atakta Koke pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Fernando Torres yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

57'

(Atl. Madrid)

Kullanılan serbest vuruşta Koke doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

56'

(Galatasaray)

Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Yannick Ferreira-Carrasco, rakibi Olcan'ı geçmek isterken yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında faulü işaret eden hakem Nicola Rizzoli, Olcan'ı sarı kart ile cezalandırıyor.

55'

(Atl. Madrid)

Topla birlikte sol kanattan hareketlenen Yannick Ferreira-Carrasco ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamızda Semih bu topu kafa ile karşılıyor.

52'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan gelişen atakta Koke ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak gelen topa hareketlenen Diego Godin istediği kafa vuruşunu yapamıyor ve top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

50'

(Atl. Madrid)

Hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Fernando Torres'in pası ile sağ çaprazda topla buluşan Jesus Gamez ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Koke vuruşunu yapıyor ancak Muslera gole izin vermiyor.

46'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

46'

Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Atletico Madridli futbolcuların vuruşu ile başlıyor.

45'

Hakem Nicola Rizzoli ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'

Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

43'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Gabi ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu karşılıyor.

40'

(Atl. Madrid)

Ceza yayı sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Antoine Griezmann doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

37'

(Atl. Madrid)

Savunmada Sabri'nin yaptığı pas hatasını değerlendiren Filipe Luis sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

33'

(Atl. Madrid)

Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Koke ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

31'

Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Atletico Madrid'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28'

(Galatasaray)

Orta alanda hava topu mücadelesinde temsilcimizde Jem Karacan, rakibi Tiago Mendes'e faul yapıyor. Pozisyon sonrasında Tiago Mendes kısa süreli sakatlık geçiriyor.

25'

(Galatasaray)

Sarı kırmızılılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Jason Denayer oyundan alınırken yerine Olcan Adın oyuna dahil oluyor.

24'

Temsilcimizde Jason Denayer sakatlık geçiriyor ve sağlık ekibi tarafından sedye ile saha dışına taşınıyor.

22'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabi ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Diego Godin yükseliyor ve kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

20'

(Atl. Madrid)

Koke ceza yayı sol çaprazında topla buluşuyor ve yerden kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

19'

(Atl. Madrid)

Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Yannick Ferreira-Carrasco ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu top Antoine Griezmann'a ulaşmıyor ve sahayı kalenin sağ tarafından terk ediyor.

16'

(Atl. Madrid)

Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Antoine Griezmann dönerek vuruşunu yapıyor ancak kaleci Muslera üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

13'

(Atl. Madrid)

GOL... Maalesef top ağlarımızda. Atletico Madrid, Antoine Griezmann'ın golü ile öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Gabi'nin ön direğe gönderdiği ortaya hareketlenen Antoine Griezmann kafa vuruşunu yapıyor ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor.

11'

(Galatasaray)

Sarı kırmızılılar gole çok yaklaşıyor. Hakan Balta'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Wesley Sneijder sol ayağı ile yerden sert vuruyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

9'

Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

6'

(Atl. Madrid)

Sağ kanattan gelişen Atletico Madrid atağında Koke son çizgiye inerek yerden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu karşılıyor.

3'

Ev sahibi Atletico Madrid kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

1'

Hakem Nicola Rizzoli'nin düdüğü ile mücadeleye temsilcimiz başlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13