UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA BİRKAÇ GÜNDÜR YENİ BİR ELBİSE MUHABBETİYLE ÇALKALANIYOR!..

SOSYAL MEDYA BİRKAÇ GÜNDÜR YENİ BİR ELBİSE MUHABBETİYLE ÇALKALANIYOR!..

SOSYAL MEDYA BİRKAÇ GÜNDÜR YENİ BİR ELBİSE MUHABBETİYLE ÇALKALANIYOR!..

Reddit, birkaç gündür yeni bir elbise muhabbetiyle çalkalanıyor. Bu sefer konu elbisenin rengi değil, kimler tarafından giyildiği.

Görünen o ki ABD televizyonlarında hava durumu sunan kadın sunucuların büyük bir kısmı, son dönemde aynı elbisenin farklı renklerini giyerek ekrana çıkıyor.

Bu durum elbette tesadüf değil. Kadın hava durumu sunucuları, kamera karşısında ne giydikleri konusunda ciddi kısıtlamalarla karşı karşıyalar. Örneğin yeşil, beyaz ya da desenli giysiler giymeleri önünde durdukları ekranlar gereği tavsiye edilmiyor. Vücut hatlarını ortaya çıkaran, dekolte giysiler giymemeleri gerekiyor. Bununla birlikte varsa fazla kilolarını saklamaları ve "seyircinin göz zevkini bozmamaları" gerekiyor. Birçok televizyon kanalında sunuculara bu kuralları belleten "danışmanlar" bile bulunuyor.

İşte bütün bu beklentileri karşılamaları gereken kadın hava durumu sunucularının üye olduğu bir Facebook grubu var. Bir ay kadar önce üyelerden birinin grup sayfasında paylaştığı bir link her şeyin başlangıcı olmuş.

BİR ANDA FURYA OLDU

İnternet üzerinden 23 dolara satılan; pembe, kırmızı, mor, mavi gibi birçok renk çeşidi bulunan ve kesimi dolayısıyla giyeni zayıf gösterebilen bu elbise bir anda televizyonlardaki hava durumu bültenlerinde arz-ı endam etmeye başlamış.

Tech Insider'a konuşan KOCO sunucusu Shelby Hays, "Birileri elbiseye denk gelince birkaçımız internetten sipariş verelim dedik. Sonra yayında giyip fotoğrafları paylaştık ve ne kadar güzel göründüğünü herkes fark etti" diyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrenk  elbise