UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADEM METAN’IN RADYO PROGRAMINA KATILAN GÜLBEN ERGEN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

ADEM METAN’IN RADYO PROGRAMINA KATILAN GÜLBEN ERGEN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

ADEM METAN’IN RADYO PROGRAMINA KATILAN GÜLBEN ERGEN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Müzik dünyasında seslendirdiği eserlerle binlerce hayranının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Gülben Ergen, örnek yaşamını kurucusu ve başkanı olduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği” ile gerçekleştirdiği faaliyetlerle taçlandırıyor.

Alem FM’de genç radyocu Adem Metan Show’a konuk olan ünlü sanatçı, kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle cevaplandırdı. Ergen, evliliği ile ilgili bir soru üzerine,  “Çok güzel bir evlilik yaşamım var. Evliliğimin bazıları tarafından kıskanıldığını işitiyorum, ne olur kıskanmasınlar. Herkes emek versin. Çünkü hiçbir şey tesadüf olmuyor. Eşimle ‘şak’ diye tanışıp evlenmedik. Verilen emekler var. Çok emek kokan bir ilişkimiz var.” diye cevapladı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, konuk olduğu Alem FM’deki “Adem Metan Show”daki konuşmalarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti. Seslendirdiği şarkılarla gönüllerde taht kuran Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği” çalışmalarını anlatırken, evliliği ile ilgili soruları da açık yüreklilikle cevapladı.

Radyo dünyasındaki başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanan genç ve sempatik Radyocu Adem Metan, konuk olarak ağırladığı ünlü sanatçı Gülben Ergen’e ile ilgi çekici bir programa imza attı. Sanat dünyasındaki başarılarını örnek toplumsal ve sosyal çalışmalara öncülük yaparak taçlandıran sanatçı, Metan’ın sorularına içtenlikle cevap verdi.

“ÇOCUKLAR GÖZLERİYLE SEVİYOR”

Kurucusu ve başkanı olduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin çalışmalarına dikkat çeken Ergen, 30'uncu anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi'nde açmanın da heyecanını taşıdıklarını söyledi. Ahmedi Hani Mahallesindeki 14 Nisan İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan 2 derslik ve 100 öğrenci kapasiteli Ali Erdinç Adakoğlu Anaokulu'nun açılışına katılan Ağrı Valisi Musa Işın’a teşekkür eden Ergen, duygularını şöyle dile getirdi:

“O an hissettiğim heyecanı ifade etmekte zorlanıyorum. Anadolu insanına yardım eli uzatmak kadar güzel bir duyguyu yaşadım. Çocukların gözlerindeki ışıltı ve sevgi beni çok etkiledi. İnsanı gözleriyle seviyorlar. Onlara el uzatmak bir insanlık her şeyden önce annelik görevidir. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımızı ülkemizin her yerinde gerçekleştireceğiz.”

“MUTLULUĞUMU İFADE EDECEK KELİME BULAMIYORUM”

Adem Metan’a da açılışa katılmasından dolayı teşekkür eden Ergen, “Hep birlikte çocuklarımız gülsün diye çaba gösteriyoruz. Biz sanatçılar toplumun aynası gibiyiz. Onların bizi görmek istediği şekilde hayırlı faaliyetlerde bulunmak insanı rahatlatıyor. Mutluluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum.”

Ülkemizin bir çok vilayetinde hizmete açtıkları okulları kendi evi gibi gördüğünü de ifade eden Ergen, “Çocuklar güldü mü ben de gülüyorum, onlar mutlu oldu mu ben de mutlu oluyorum.” dedi.

Ergen, 31’inci okulu da Uşak’ta açacakları müjdesini verirken, bu sırada Metan, Emir Sarıgül’den gelen mesajı dinleyicileriyle paylaştı. Metan, Sarıgül’ün, 32. Okulu annesinin hayrına Erzincan’da yaptırmak istediğini bildirdi.

“ KISKANMASINLAR EMEK VERSİNLER”

Program sırasında eşi Erhan Çelik, evliliği ve çocuklarıyla ilgili soruları da cevaplayan Ergen, şöyle konuştu:

“Çok güzel bir evlilik yaşamım var. Evliliğimin bazıları tarafından kıskanıldığını işitiyorum, ne olur kıskanmasınlar. Herkes emek versin. Çünkü hiçbir şey tesadüf olmuyor. Eşim ile ‘şak’ diye tanışıp evlenmedik. Verilen emekler var. Çok emek kokan bir ilişkimiz var.”

“YUVAMIZI EMEK VEREREK KURDUK”

Evliliklerinin çocuklarıyla birlikte kurulduğunun da altını çizen Ergen, çok şeyden bu yüzden çok şeyden vaz geçtiklerinin altını çizdi. Ergen, “Yuvamız çok emek gerektirdi. Kıskanmak yerine takdir edilmeli. Herkesin aynı güzel ilişkiyi yaşamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Bir soru üzerine yoğun bir konser programı olduğunu da ifade eden  Ergen, 14 Kasım’da Tarsus’ta, 22 Kasım’da Bursa’da ve28 Kasım’da da Sakarya’da hayranlarıyla hasret gidereceğini söyledi.

“VALİZİM BİR GÜN ÖNCE KAPIDA HAZIR BEKLER”

Yoğun programların üstesinden prensipli ve disiplinli çalışması sayesinde geldiğini de vurgulayan Ergen, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sabah evden çıkıp gidiyorum, akşam olduğunda da dönüyorum. Başka bir yerde kalmıyorum. Bir gün önce valizim kıyafetim kapı önünde bekler ve hiç uçak kaçırmadım”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADEM METAN  GÜLBEN ERGEN