UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLBEN ERGEN, YENİ ALBÜMÜNÜ İSTANBULLULARLA BULUŞTURDU! İŞTE DETAYLAR!..

GÜLBEN ERGEN, YENİ ALBÜMÜNÜ İSTANBULLULARLA BULUŞTURDU! İŞTE DETAYLAR!..

GÜLBEN ERGEN, YENİ ALBÜMÜNÜ İSTANBULLULARLA BULUŞTURDU! İŞTE DETAYLAR!..

Şarkıları, televizyon programları, başkanı olduğu sosyal sorumluluk derneği ile sanat dünyasında farklı bir yere sahip olan Gülben Ergen, 5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü ‘Kalbimi Koydum’u sevenleriyle İstanbul’da ilk kez Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde buluşturdu.

Banu Noyan organizasyonuyla önceki gün düzenlenen imza günü ve söyleşide sevenleriyle bir araya gelen Gülben Ergen, albümünü Beylikdüzü Migros AVM ziyaretçileri için imzaladı.

Binlerce kişi Ergen’i görebilmek için saatler öncesinden AVM kapısında sıraya girdi.

Sanatçı, bekleyen hayranları için imzayı bırakıp toplu selfie çektirdi ardından da “Sakinleşmeniz için size şarkı söyleyeceğim” diyerek Kalbimi Koydum’u canlı seslendirdi.

1 saat sürmesi planlanan imza günü Gülben Ergen hayranlarını bırakıp gidemeyince 2.5 saat sürdü.

Ergen, Banu Noyan organizasyonuyla Türkiye’yi dolaşacağını ve özellikle Anadolu’ya gidecek olmaktan çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Ergen gençler için başarılarının sırlarını “Benim başarımın sırrı düzgün hayat, çok çalışmak, kendimle yarışmak, çok detaycı ve titiz olmak. Ben her şeyden önce kendimle yarışıyorum” sözleriyle açıkladı.

Son dönemde çıkan albümler arasında zirveye oturan Ergen, “Benim yarışım kendimle” diyerek kimseyi rakip görmediğini ifade etti.

Ergen’i görmek için AVM’ye gelen 70 yaşındaki Müzeyyen Teyze ile 5 yaşındaki minik kız çocuğu saatlerce sıra bekledi ve sonunda Ergen’le fotoğraf çektirmeyi başardı.

Beylikdüzü Migros AVM müdürü Aylin Koç ile Gülben Ergen’in fanları, özel mesajlardan oluşan.bir pano hazırlattı ve sanatçıya hediye etti.

Ergen, imza gününden çıkıp Antalya’ya konsere gitti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen