UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA OYUNCU LEVENT KIRCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! İŞTE O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ!.

USTA OYUNCU LEVENT KIRCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! İŞTE O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ!.

USTA OYUNCU LEVENT KIRCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! İŞTE O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ!.

Tedavisini gördüğü Karaciğer kanserine yenilerek yaşama veda eden usta tiyatrocu Levent Kırca, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Tören istemeyen Kırca'nın cenazesi Levent Afet Yolal Camii'nde kılınan namazın ardından alkışlar eşliğinde defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na doğru götürülüyor.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Büyük ustayı son yolculuğunda yalnız bırakmak istemeyen dostları ve sevenleri Levent Kırca'nın cenazesiyle birlikte Zincirlikuyu Mezarlığı'na gidiyor.

Levent Kırca'nın çocukları tabutunun başında gözyaşı döktü. Kızı Ayşe babasına son kez böyle sarıldı.

Kırca'nın çocukları, cami avlusunda taziyeleri kabul etti..

Oya Başar da eski eşini uğurlamak için cenaze törenine geldi. Oldukça bitkin görünen Başar, gözyaşlarını tutamadı.

Ayşen Gruda yakın dostu Levent Kırca'nın ardından şunları söyledi; 'Levent gibi çok yönlü bir aktör çok zor gelir. Geride kalanlara baş sağlığı diliyorum. Çocukları  babalarını, babaları da onları çok severdi.Son derece yumuşak son derece arkadaş canlısı kimseyi kırmadan dökmeden çalışan bir insandı. Çok iyi bir insandı.'

Enis Fosforoğlu: Gençlik arkadaşım benim 20’li yaşlarımın arkadaşı ilk televizyon programlarını birlikte yaptık onunla. Bizim dostluğumuz hep sürdü. Son replikleri en güzel replikleriydi bence ‘Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın, hoşça kalın ‘ ama biz Levent’siz de kaldık.

Murat Gören: Bunca yıl içerisinde verdiği ürünler sayısızca eserler ile bundan sonraki nesillerin de daha uzun yıllar tanıyacağı, seveceği ve izleyeceği bir sanatçı olarak devam edecek. Çok üzgünüz.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlevent kırca