UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE ELİNDEN KAÇIRDI, MANCINI İSTİYOR! OCAK AYINDA BÜYÜK KAPIŞMA!..

FENERBAHÇE ELİNDEN KAÇIRDI, MANCINI İSTİYOR! OCAK AYINDA BÜYÜK KAPIŞMA!..

FENERBAHÇE ELİNDEN KAÇIRDI, MANCINI İSTİYOR! OCAK AYINDA BÜYÜK KAPIŞMA!..

Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş verdiği Valencia'nın Cezayirli hücum oyuncusu Sofiane Feghouli'ye Inter talip oldu..

Yaptığı takviyelerle Serie A'ya çok iyi bir başlayan ancak son 2 haftada 5 puan kaybederek zirveyi kaptıran Inter, şimdiden Ocak ayı transfer dönemine odaklanmış durumda.

İtalyan basınında yer alan haberde, Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin sezon öncesinde yapılan birçok transfere rağmen Ocak ayında da takviye isteyeceği belirtildi.

Şampiyonluk için kadrosunu yeniden şekillendirmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, en az iki-üç transfer istediği vurgulandı.  

İstenen oyuncular arasında ise Valencia'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki Sofiane Feghouli olduğu kaydedildi. Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelen ancak Valencia'nın satmaya yanaşmadığı hücum oyuncusunun, Mancini'nin aklındaki 4-2-3-1 sistemine tam uyduğu belirtildi.

Feghouli'nin, ikna edici performans sergileyemeyen Palacio ve Ljajic'in yerine düşünüldüğünün altı çizildi. Şu anda Valencia'dan yıllık 1.5 milyon euro alan 25 yaşındaki futbolcunun, sözleşme yenilemek için 2.5 milyon euro talep ettiği, bu isteğin Valencia yönetimi için çok fazla olduğu da hatırlatıldı. 

Inter için bu bedelin sorun teşkil etmeyeceği belirtilirken, Feghouli'nin alternatifinin de Bayer Leverkusen forması giyen Karim Bellarabi olduğu bildirildi.

Bellarabi'nin 2020'ye kadar sözleşmesi bulunduğu, Leverkusen'in ise başarılı oyuncusu için 25 milyon eurodan az bir bonservis bedeli istemeyeceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  inter  mancini  Feghouli