UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN'DAN DUYGUSAL MESAJ! MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUNAN YILDIZ FUTBOLCU SOSYAL MEDYADA İÇİNİ DÖKTÜ!..

ARDA TURAN'DAN DUYGUSAL MESAJ! MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUNAN YILDIZ FUTBOLCU SOSYAL MEDYADA İÇİNİ DÖKTÜ!..

ARDA TURAN'DAN DUYGUSAL MESAJ! MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUNAN YILDIZ FUTBOLCU SOSYAL MEDYADA İÇİNİ DÖKTÜ!..

Yıldız futbolcu Arda Turan, Instagram hesabından gece yarısı yaptığı duygusal bir paylaşımla içini döktü.

Türkiye'nin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016)  Elemeleri A Grubu'ndaki son 2 maçı için milli takım kampında bulunan Arda Turan,  sosyal medya üzerinden içini döktü.  

Arda Turan, sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki "ardaturan10line"  isimli hesabından yaptığı açıklamada, A milli futbol takımının, EURO 2016  Elemeleri A Grubu'nda 10 Ekim'de Çek Cumhuriyeti, 13 Ekim'de de İzlanda ile  oynayacağı karşılaşmalar için heyecanlı olduğunu belirterek, "Gece gözüme uyku  girmedi, biraz heyecanlıyım. Cumartesi gelsin istiyorum. Hani küçükken mahallede  sabahları başka mahalleyle maç alırdık akşam için. Derbi olanından, en zoru işte.  Hani gün geçmezdi. Akşam olsun da, ne olacaksa olsundan. Cumartesi ve salı çok  önemli biz ve ülke için. Sonuçlar için bir şey söylemem. Tek söyleyebileceğim,  eğer sahada olabilirsem sonuna kadar mücadele edeceğim" değerlendirmesinde  bulundu.  

Sezon başında İspanyol kulübü Barcelona'nın transfer ettiği Arda,  yazısının devamında hayata ilişkin iç hesaplaşmalarına yer verdi. Samimi  itiraflarda bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, şu ifadeleri kullandı:  

"Kendimi kötü hissediyorum. Bazen doyumsuzluğuma, aç gözlülüğüme  kızıyorum. Hiçbir şey yokken Allah çok şey verdi ama işte insanız; hep biraz daha  fazlasını çekiyor nefis. Daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev...  İnanın hiçbir şey olmuyor. Olmayan olsun, olan daha fazla istiyor. Bu mücadele  hayatı alıp gidiyor."  

Meşhur bir futbolcu olmadan önceki yıllarından özlemle bahseden Arda,  şunları yazdı:  

"Eskiden haftada bir kere köfte yerdik. Çok iyiydi bizim Atilla  Ağabey'in köftesi. Çeyrek severdim, ekmeği çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her  gün köfte var ama aynı tat yok. Böyle bir şey işte. Hayatın sınavı yokken, özlem  duyulan varken sıkılan annem, 'Bazen 70 metrekare evi özlüyorum' diyor. Haklı çünkü o zamanlar daha samimiydi her şey."

 Arda, son olarak ailesine yeteri kadar vakit ayıramadığı konusunda  özeleştiri yaparak, "Babam geçen gün anneme 'Arda ile gezdik bana çok sarıldı'  dedi. Mutlu olmuş, iyi adamdır babam. Hem de çok iyi. Düşünsene beni... Ya  sponsor, ya kamp, ya maç ya bir görüşme ya da haylazlıklarım. Başka  önceliklerim... Nasıl olsa onlar hep oradalar. Hep bana dua ederler, önce beni  düşünürler. Ne kadar yanlışım aslında. Hep daha çok sevgi dolu olmalı. Beni  koşulsuz seven canlara biraz anlatayım istedim. Hayata karşı yaptığım  haylazlıklardan, hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım ama asla niyetim kötü  değildi. En önemlisi, Allah'a ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini, bana  verdiği akılla hayal bile edemezdim" ifadelerine yer verdi.

Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN  DUYGUSAL MESAJ