UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVEYE "HÜKÜMDAR" OLDU!..

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVEYE "HÜKÜMDAR" OLDU!..

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVEYE "HÜKÜMDAR" OLDU!..

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ GÜNDEME İLK SIRADAN GİRDİ

Televizyonlarda yeni yayın döneminin başlamasıyla geçen sezondan bu sezona devam eden dizilerin yanı sıra yeni dizilerde yayına girdi. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre, Eylül ayında yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın oynadığı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizi 182 habere konu olarak zirveye çıktı.

Yapılan aynı araştırmaya göre; geçtiğimiz ay en çok haberi yapılan dizilerin ikinci sırasını ise yaz aylarında yayına başlayan “Kırgın Çiçekler” ve “Kiralık Aşk” dizileri aldı. Her iki dizi de 130 haberle gündeme geldiler. Özellikle genç izleyicilerin yoğun ilgisini çeken “Çilek Kokusu” 125 haberde yer alırken yine bir gençlik dizisi olan “İlişki Durumu Karışık” 123 haber ile beşinci sırada yer aldı.

Interpress ’in Eylül ayında ulusal kanallar arasında yaptığı incelemede, ilk on sırada yer alan diğer dizilerin ise Deniz Yıldızı, Bir Deniz Hikâyesi, Kalbim Ege’de Kaldı, Güneşin Kızları ve Yaz’ın Öyküsü olduğu ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13