UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERHAT HACIPAŞALIOĞLU “JE M’ADORE” ŞARKISI İLE DÜNYA ÇAPINDA MÜZİK LİSTELERİNİ SALLAMAYA DEVAM EDİYOR!..

SERHAT HACIPAŞALIOĞLU “JE M’ADORE” ŞARKISI İLE DÜNYA ÇAPINDA MÜZİK LİSTELERİNİ SALLAMAYA DEVAM EDİYOR!..

SERHAT HACIPAŞALIOĞLU “JE M’ADORE” ŞARKISI İLE DÜNYA ÇAPINDA MÜZİK LİSTELERİNİ SALLAMAYA DEVAM EDİYOR!..

Serhat Hacıpaşalıoğlu, single çalışması “Je M’adore”  ile dünya çapında müzik listelerini sallamaya devam ediyor.  Bu hafta açıklanan müzik listelerinde,  İngiltere’deki " Dans Şarkıları Listesi”ne 5 numaradan giren ve 2. sıraya kadar yükselen Serhat, adeta zirveye göz kırpıyor.

Uluslararası arenada ve Türkiye’de, yapımcı, sunucu ve şarkıcı kimlikleri ile tanınan Serhat Hacıpaşalıoğlu, Almanya’dan dünya pazarına açılan yeni single çalışması “Je M’adore” ile İngiltere, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerde müzik listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

Dünya listelerinde Türkiye’yi temsil etmenin haklı gururunu yaşadığını belirten Serhat, uluslar arası müzik arenasındaki çalışmalarının daha da hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Sözleri, Celine Dion’a yazdığı şarkılarla tanınan Jacques Veneruso, müziği ise Olcayto Ahmet Tuğsuz’a ait olan Je M’adore’un video klip çekimleri, uluslararası müzik dünyasının en önemli isimlerinden, aynı zamanda Serhat’ın menajeri olan Valerie Michelin önderliğinde, Paris’te gerçekleşti.  Klibin ön hazırlıkları 2 aydan fazla sürdü. Dünyaca ünlü yönetmen Thiery Vergnes’in, Paris yakınlarında, artık kullanılmayan bir fabrikada kurduğu platoda, 30 kişilik bir ekip 24 saat boyunca aralıksız çalıştı. Farklı ülkelerden gelen ve dansları ile izleyenleri büyüleyen 40 dansçının kıyafetleri, pek çok yıldızın stil danışmanı olan Lia Dillenseger tarafından tek tek tasarlandı ve dikildi.

Son derece eğlenceli bir atmosferde, hem “Je M’adore”, hem de şarkının İngilizce versiyonu olan ve çok yakında izleyicilerin beğenisine sunulacak “I’m Movin’ On” un çekimleri aynı anda gerçekleştirildi.  “Je M’adore” , yayınlanması ile birlikte Youtube’da 1 milyon tıklanma sayısını da geçmeyi başardı.

Uluslararası müzik arenasında sadece Serhat ismini kullanan şarkıcı, müzik çalışmalarına Fransa ve Almanya’da devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserhat  şarkıcı  dünya  müzik  liste