UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİZİLERİN KÖTÜ ADAMI NECİP MEMİLİ, ‘YOK ARTIK’ SİNEMA FİLMİNDE BAMBAŞKA BİR KARAKTERLE İZLEYİCİNİN KARŞISINA ÇIKTI!..

DİZİLERİN KÖTÜ ADAMI NECİP MEMİLİ, ‘YOK ARTIK’ SİNEMA FİLMİNDE BAMBAŞKA BİR KARAKTERLE İZLEYİCİNİN KARŞISINA ÇIKTI!..

DİZİLERİN KÖTÜ ADAMI NECİP MEMİLİ, ‘YOK ARTIK’ SİNEMA FİLMİNDE BAMBAŞKA BİR KARAKTERLE İZLEYİCİNİN KARŞISINA ÇIKTI!..

Komedi filminde rol alarak sert bir adamdan güldüren adama geçiş yapan Necip Memili, çekimlerin bir hayli eğlenceliği geçtiğini ve yönetmen Caner Özyurt ile yeniden çalışmak istediğini anlattı. Aynı zamanda ‘Bira Fabrikası’ isimli tiyatro oyununda oynayan oyuncuyla sinema ve dizi sektörü üzerine keyifli bir sohbet yaptık.

’Yok Artık!’ projesine nasıl dahil oldunuz?

Caner Özyurtlu ile ‘Ulan İstanbul’ setinde tanıştım. Yeteneği ve zekasına saygı duyduğum değerli bir arkadaşım. Kendisi bana ‘Yeni bir film çekiyorum oku ve hızlıca dön’ dedi. Ben de okudum ve işi çok sevdim. Kendisinin ilerideki işlerinde de çalışmayı isterim.

Filmdeki karakterinizden biraz bahseder misiniz?

Aslında bunu benim anlatmam çok zor. Filmi izleyince daha da iyi anlayacaksınız. Enteresan ötesi bir tip, adama çok güldüm, umarım güldürebilirim de (gülüyor). 

FİLMİN KADROSU ‘YOK ARTIK’ DEDİRTİYOR

Siz nasıl anlatırsınız filmi?

İşin şakası bir yana bu filmin kadrosuna bakınca insan gerçekten ‘Yok Artık’ diyor. Ben böyle anlatabilirim sanırım. Bizim kuşaktan biri ve yepyeni taze fikirleri var Caner’in. Set ekibi ve tüm arkadaşlarımla klasik ama çok eğlenerek çektik bu filmi. Biz de heyecanla bekliyoruz.

Televizyon, tiyatro ve sinema… Üçünde de varsınız. Hangisi neden güzel, hangisinin hangi yönünü sevmiyorsunuz?

Hepsinin ayrı ayrı zorlukları var, buluştukları birçok nokta var. Her şeyin başında, hepsinin adı oyunculuk. Lakin benim gönlümün bir tık fazla çarpıntısı tiyatroya ait (gülüyor). Orası er meydanı derdi hocam. Tiyatroda her anlamda daha özgürdür oyuncu. Tiyatroda gerçekten kendi yönetmeniniz olabilirsiniz bedeniniz ve içselliğinizle. Ama sinema gerçekten kolektif bir sanat.

Türkiye’de oyunculuk mesleği ne gibi avantajlara ve dezavantajlara sahip? Hiç düşünmedim.

Peki ya cinsiyet, oyunculuk kariyerinde fark eden bir detay mı?

Bence değil. Yaptığımız iş cinsiyet gözetmeden ruhunuzla duygularınızla yaptığınız bir iş.

YEŞİLÇAM FİLMLERİNİN  HASTASIYIM

Peki siz televizyon ya da sinemada neler izlemeyi tercih edersiniz?

Birçok yabancı dizi var aslında izlediğim, şu an ismini verip rencide etmek istemem. Ama Yeşilçam filmleri hastasıyım. Onlardan vazgeçemem.

İlerleyen günlerde önünüzde nasıl projeler var?

Böcek Film’in bir sinema filmine başlıyorum. Çok keyifli bir hikaye oldu. Ayrıca  oynayacağım karakteri çok sevdim. Yakında çekimleri başlıyor. Bu yıl sinema dolu bir yıl oldu. Bunun yanında Moda Sahnesi’nde “Bira Fabrikası” oyunuyla yine seyirciyle buluşuyorum. Geçen yıl oynamaya başladığımız bir oyun. Enteresan bir metin bugünkü dünyaya hem politik hem duygusal bir bakış açısı var. Şimdilik böyle.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13