UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'KİRAZ MEVSİMİ' ROMA ÇIKARMASINDA! RATING REKORLARI KIRAN DİZİ YENİ SEZONDA EKRANLARA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!..

'KİRAZ MEVSİMİ' ROMA ÇIKARMASINDA! RATING REKORLARI KIRAN DİZİ YENİ SEZONDA EKRANLARA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!..

'KİRAZ MEVSİMİ' ROMA ÇIKARMASINDA! RATING REKORLARI KIRAN DİZİ YENİ SEZONDA EKRANLARA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!..

Başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni sezonunu bu akşam Fox TV’de açıyor. Dizi Doktoru Oya Doğan, ekiple aşıklar şehri Roma’daydı.

Hikâyesi artık yoruldu” diye düşündüğüm anda Fox TV Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Melisa Eyiakkan’dan “Kiraz Mevsimi yeni sezonunu Roma’da açacak” telefonu ve daveti aldım. Geçen ay ortasında soluğu önce Nemi’de, sonra da Roma’da aldık. Nemi’de Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Jale Arıkan’ın olduğu çekimleri, Roma’daysa adına yakışır aşk sahnelerini izleme şansı buldum.

Yurt dışında çekim yapmak öyle kolay değildir. Ama Süreç Film çok profesyonel bir ekip kurmuş. Her ne kadar İtalyanlar’la çalışırken Türkleri mumla aradıklarına şahit olsam da, ortaya çıkan iş tatmin edici oldu. Ekip Roma’nın en güzel mekânlarında çekim yaparken, ben Serkan ve Özge’yle set arasında kaçıp Roma dondurması yedim, arkadaşlarını yalnız bırakmamak için tatil rotasını Roma’ya çeviren Fatma Toptaş ve 2. yönetmen Aslı Kahraman’la müze şehrin tadını çıkardım, proje genel koordinatörü Asena Bülbüloğlu’yla hem Kiraz Mevsimi’nin yeni sezonunu masaya yatırdım, hem de Bellini’leri...

Yönetmen Eda Teksöz’ün romantik komedilerin olmazsa olmazı büyüleyici resim ve aşk kimyası için nasıl emek harcadığına şahit oldum. Dünya romantik komedi klişesi “Evlendiler ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar” diye biter ya, Kiraz Mevsimi rotasını bu sezon “Evlendiler, ya sonra?” sorusuna çeviriyor.

Kirazcanlar hazır olun! Bugün Öykü ve Ayaz’ı bol bol öpüşürken izleyeceksiniz. Roma’nın tarihi mekanlarında gerçekleştirilen çekimler 2 gün sürdü. Ama demedi demeyin bir sahneyi unutamayacaksınız.

Genel koordinatör Asena Bülbüloğlu, ekibini Roma’da yalnız bırakmadı. Bülbüloğlu, “Öykü ve Ayaz aşkına aşıklar şehri Roma yakışırdı. Ben Nemi’de de çekim yapmak istedim. Nemi’de aşk başka oldu” dedi.

Roma sokaklarında Öykü ve Ayaz aşkı öyle çok dikkat çekti ki, yorulduğu için Öykü’nün ayaklarına masaj yapan Ayaz İtalyan kadınlarının da dikkatinden kaçmadı ve iç çekmelerine neden oldu.

Roma çekimleri sırasında Almanya’dan gelen Türkler Serkan ve Özge’yi İtalya’da görünce çok şaşırdılar. Bir süre çekemleri izledikten sonra fotoğraf çektirmeyi ihmal  etmediler.

Yönetmen Eda Teksöz, Roma çekimlerinde en çok İtalyan ekiple anlaşmakta zorlandı. Türkiye’de 120 dakikalık dizi yetiştirmek için canhıraş çalışan ekibi orada bulamadı ama titizlikle çalışmayı bırakmadı, Roma çekimlerinden de kendi düğününe koştu.

Ekip arkadaşlarını yalnız bırakmamak için tatillerini Roma’da geçiren Fatma Toptaş ve dizinin ikinci yönetmeni Aslı Kahraman, şehrin altını üstüne getirdi. Havalimanında rötar yiyince de tüm ekip kendisini alışverişe verdi.

Sezon finalinde düğünde Ayaz’a ne cevap vereceğini beklediğimiz Öykü, yeni sezonda karşımıza İtalya’nın çilekleriyle ünlü Nemi köyünde çıkacak. Ayaz’ı unutmak için ülkeyi terk eden Öykü’nün yeni hayatı bugün 20.00’de Fox TV’de...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkiraz mevsimi  serkan çayoğlu  yeni sezon  roma