UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, 2 FARKLI ŞEHİRDE SALDIRILAR DÜZENLEDİ!..

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, 2 FARKLI ŞEHİRDE SALDIRILAR DÜZENLEDİ!..

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, 2 FARKLI ŞEHİRDE SALDIRILAR DÜZENLEDİ!..

PKK'dan iki yerde saldırı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Taşarası köyü yakınlarındaki askeri karakola terör örgütü PKK üyeleri tarafından taciz ateşi açıldı.

Mersin'de polis merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine 30 km uzaklıktaki Taşarası köyünde bulunan askeri karakola PKK’lılarca saat 20.00 sıralarında roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. PKK’lılar tarafından açılan ateşe askerlerin karşılık vermesi ile birlikte kısa süreli çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmada ölen ve yaralanan olmadığı belirtildi.

  Askerlerin PKK’lıların ateşine karşılık vermesinin ardından teröristler Komate Dağı’na doğru kaçtı. PKK’lıların kaçış noktalarına askeri karakoldan top atışı yapılırken, bölgede hava destekli operasyon başladığı belirtildi.

MERSİN'DE POLİS MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI

Edinilen bilgiye göre, Cizre'deki olayları bahane eden terör örgütü yandaşları, akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde izinsiz gösteri düzenledi. Maskeli terör yandaşlar, zırhlı polis araçlarının müdahalesi ile dağılırken, şüpheli 2 kişi gözaltına alındı.

Olaydan kısa süre sonra aynı mahallede bulunan Siteler Polis Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından bölgeye Özel Harekat polisleri sevk edilirken, olay yeri yakınındaki bir araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı. Çevrede yapılan aramada ise çok sayıda boş pompalı tüfek kapsülü bulundu. Saldırı sonrası polis merkezi çevresindeki güvenlik önlemleri arttırılırken, saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşırnak  mersin  terör  pkk  saldırı