UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İKİ FARKLI NOKTADA SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR!..

FLAŞ! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İKİ FARKLI NOKTADA SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR!..

FLAŞ! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İKİ FARKLI NOKTADA SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR!..

Terör örgütü akşam saatlerinde Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yaptı.

Bitlis merkeze bağlı Karınca Jandarma Karakolu'na PKK terör örgütü tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırının ardından çıkan çatışma yaklaşık 25 dakika sürdü.

Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yapıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bunun üzerine çatışma çıkarken, terörist grup kaçtı. Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

PKK BİTLİS'TE DE SALDIRDI

Bitlis merkeze bağlı Karınca Jandarma Karakolu'na PKK terör örgütü tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Karınca Jandarma Karakol Komutanlığı'na akşam saatlerinde PKK terör örgütü mensuplarınca roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldığı bildirildi. Saldırıya karşılık veren güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaklaşık 25 dakika süren çatışmada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı belirtilen açıklamada, kırsala kaçak teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpkk  terör  saldırı  batman  diyarbakır