UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞALLI'DAN İTİRAF ÜSTÜNE İTİRAF: "MEDENİ HALİM UYGUN OLSA BEŞ ÇOCUK DOĞURURUM!.."

EBRU ŞALLI'DAN İTİRAF ÜSTÜNE İTİRAF: "MEDENİ HALİM UYGUN OLSA BEŞ ÇOCUK DOĞURURUM!.."

EBRU ŞALLI'DAN İTİRAF ÜSTÜNE İTİRAF: "MEDENİ HALİM UYGUN OLSA BEŞ ÇOCUK DOĞURURUM!.."

Cengiz Abazoğlu'nun adL için hazırladığı koleksiyonun yüzü olan Ebru Şallı, 37 yaşında modellikteki iddiasını ortaya koyuyor: Kendime bakmayı 30'umdan sonra öğrendim. Daha önce sadece güzel mavi gözlerim vardı. Şimdi objektife daha farklı baktığımı hissediyorum. Modelliğe yeni başladım, bırakmaya niyetim yok

1995 yılında Türkiye güzeli seçilerek hayatımıza giren Ebru Şallı, pilates tutkusu ve sunduğu TV programlarıyla hep gündemde kaldı. Artık iki çocuk annesi, 37 yaşında bir kadın olan Şallı, son olarak Cengiz Abazoğlu'nun adL'ye hazırladığı koleksiyon için objektiflerin karşısına geçti. "Modelliği bırakmaya niyetim yok" diyerek iddiasını ortaya koyan Şallı, Cengiz Abazoğlu ile birlikte Günaydın'ın sorularını yanıtladı... 

Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg adL ile nasıl buluştunuz? 

CENGİZ ABAZOĞLU: Ebru, benim vazgeçilmezim; onsuz bir defile asla düşünemiyorum. Biz kötü gün dostuyuz. Bu projede de bir aradayız. 2016 kış koleksiyonunun fotoğraf çekimini yaptık. Ebru ile projelerde hep dirsek temasındayız. Elbiselerime hayat veriyor. 

EBRU'NUN IŞIĞI ÇOK PARLAK 

Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Neden genç mankenlerle çalışmayı tercih etmiyorsunuz? 
C.A.: Ebru, o kadar parlak bir ışığa sahip ki... Elbiselerimle bütünlük içinde ve tasarımlarıma hayat veriyor. Ebru'yu genç ya da yaşlı diye tanımlamıyorum; onun içindeki ışık çok hoşuma gidiyor. Her tasarımcının sevdiği modeller vardır, onlar yaş alsalar da yaşlanmazlar. Ebru hep tercihim olacak, çok uzun yıllar geçse de defilelerimde yer alacak. 16 yaşında bir model çok canlı görünebilir ama kadınlar yaş aldıkça daha da güzelleşiyor. 
EBRU ŞALLI.: Cengiz'e katılıyorum; ben de 30 yaşından sonra kendime bakmayı öğrendim. Daha önce sadece güzel mavi gözlerim vardı. 1995'te Türkiye güzeli seçildim. Ama kendime bakmaya 30 yaşından sonra başladım. Artık objektife daha farklı baktığımı hissediyorum. 30 yaşından önce yaptığım modellikle, şimdiki arasında büyük fark var. Modelliğe yeni başladım, bırakmaya da niyetim yok. Ben 37 değil, 27 yaşındayım. Biyolojik yaş olayını da ben çıkarmıştım. 
C.A.: Artık dünyada yaşsız kadınlar var. Türk kadını da bu anlamda kendine dikkat ediyor, özellikle son yıllarda. 

KENDİME YATIRIM YAPTIM 

Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Nasıl bir koleksiyon hazırladınız? 
C.A.: Zamansız bir koleksiyon; belli bir döneme ait olmak istemedim. Daha önceki koleksiyonlarımda 70'leri yorumlamıştım. Bu koleksiyonda, farklı dönemlerin trendlerini 2016 kışına uyarladım. 
Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Yılda bir-iki defileye katılmak size daha mı çok heyecan veriyor? 
E.Ş.: Zaten eskisi kadar çok defile yok. İstediğim, içime sinen defilelerde yer almayı tercih ediyorum. Eskiden çok çalışıyorduk; çok defile olurdu. Şimdi o kadar az ki... Ben de pilatese baş koydum! Podyuma az çıkmak beni daha çok heyecanlandırıyor. 
Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Genç modellere ne tavsiye edersiniz?
E.Ş.: Kendilerine iyi yatırım yapmaları gerekiyor. Ben bunu iyi yaptığımı düşünüyorum. Sadece güzel kalmak değil, iyi düşünmek ve iyi niyetli olmak da çok önemli. Bir insana sadece gözleri güzel diye ne kadar bakarsınız ki? Bir süre sonra bakmamaya başlarsınız. Kalıcı olan modeller, hep bir şeylere el atmış ve devam ettirmiş isimlerdir. Sadece manken olarak değil, ayakları yere basan bir kadın olarak hayatlarına devam etmeleri için bir şeyler yapmalılar. Anne olmak belki... Annelik, bir kadına çok şey öğretiyor. Genç mankenlere önerim; kendilerine yatırım yapmalarıdır. Sağlıklı beslenme, spor, gülmek... Hayata karşı donanımlı olmalılar. Güzellik bir yere kadar; beyin güzelliği çok önemli. Güzellik sadece kapı açar ama seni yürüten aklın ve yaşamındır. 

TUĞÇE'DEN SONRA İSİM YOK 

Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Eskiden podyumda rakip olan isimler birbirleriyle yarışırdı. Şimdi rekabet de kalmadı sanırım... 
E.Ş.: Eskiden podyumda çok sirkülasyon ve çok iş vardı. Benim jenerasyonumdan Çağla (Şıkel), Demet (Şener), Deniz (Akkaya) ve Güzide (Duran) halen birer isimdir. Kalan kalıyor, gerisi sönüp gidiyor. İşleyen demir paslanmazmış; benim de paslanmaya niyetim yok. Daha sonrakilere baktığımda, Tuğçe Kazaz'dan sonra gelen bir isim yok. 

MEDENİ HALİM UYGUN OLSA BEŞ ÇOCUK DOĞURURUM

Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg Yeniden güzellik yarışmasına girmek ister miydiniz? 
E.Ş.: Tabii ki... Hayatımdan, yaptığım işlerden çok memnunum. Oyunculuk teklifleri de geldi ama iyi ki yapmamışım. Çocuklarım oldu, onlarla ilgilenmeyi tercih ettim. 
Açıklama: http://www.sabah.com.tr/c/i/bullet.jpg İki oğlunuz var, başka çocuk ister misiniz? 
E.Ş.: Çocukları çok seviyorum, beş çocuk doğurabilirim. Ama şu anda medeni durumum müsait değil. 

Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREbru Şallı  Sinan akçıl