UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PODYUMLARIN ÜNLÜ MODELLERİNİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR!..

PODYUMLARIN ÜNLÜ MODELLERİNİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR!..

PODYUMLARIN ÜNLÜ MODELLERİNİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR!..

Yıllar önce dönemin en ünlü modellerinden biri olan Linda Evangelista "Günde bin dolardan az para kazanacaksam o gün yatağımdan bile çıkmam" demişti. O zamanların en çok kazanan modellerinden biri olan Evangelista'nın 1990'da söylediği bu sözler hiç akıllardan çıkmadı.

Adriana Lima

Artık onu yeryüzünde tanımayan yok. Mesleği için ilerlemiş bir yaşa yani 34'üne gelmiş olsa da hala en çok kazanan modellerden biri. Lima'nın geçen yılki kazancı da 8 milyon dolar.

Kate Moss

Genellikle 30'undan sonra yaşlanıp emekli olan, başka alanlara yönelen meslektaşlarının aksine 41 yaşında ve hala ilk dönemlerindeki kadar gözde. Moss, 2014 yılında 7 milyon dolar kazandı.

Kate Upton

Kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Henüz 23 yaşındaki Upton kimi zaman mesleği için fazla kilolu olmakla eleştiriliyor. Ama bu onun ünlü moda markaları ve dergiler tarafından paylaşılamayan bir modelolmasını da engellemiyor. Geçen yılki kazancı 7 milyon dolar.

Miranda Kerr

Mesleğin kıdemlilerinden biri olan Kerr, 32 yaşında. Daha emekli olmadan kendi güzellik ve bakım ürünleri firmasını kurdu bile. Kerr, 2014 yılında 7 milyon doların üzerinde gelir elde etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmiranda kerr  kate upton  kate moss  adriana lima