UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RESTORASYONU DEVAM EDEN EMEK SİNEMASI NE ZAMAN AÇILIYOR?

RESTORASYONU DEVAM EDEN EMEK SİNEMASI NE ZAMAN AÇILIYOR?

RESTORASYONU DEVAM EDEN EMEK SİNEMASI NE ZAMAN AÇILIYOR?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, restorasyonu devam eden Emek Sineması'nın 2016 yılı içinde açılacağını müjdeledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Pasajı’nın tüm katlarını tek tek gezen Demircan, yetkililerden bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

EMEK SİNEMASI ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇILIYOR

Tarihi Emek Sineması’nın açılmasına artık sayılı günler kalırken, tüm hızıyla devam eden restorasyon çalışmalarında binanın tarihi dokusuna ve karakterine uygun olarak kuyumcu titizliğiyle hareket ediliyor. Restorasyon çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demircan, önümüzdeki yıl içerisinde Beyoğlu’nun sinema sahnesine yeniden kavuşacağını müjdeledi.

“EMEK BEYOĞLU’NUN EN BÜYÜK TAMAMLAYICISI OLACAK”

Yeni haliyle Emek Sineması’nın Beyoğlu’nun tamamlayıcısı olacağını söyleyen Başkan Demircan, “Emek Sinema Pasajı’nı eğer bir şeye benzetmek gerekirse, büyük bir Alışveriş Merkezi olan İstiklal Caddesi’nin sinema bölümü gibi görüyorum. Yeni haliyle Emek Sinema Pasajı, Beyoğlu’nun en büyük tamamlayıcısı olacaktır” dedi.

“BU GURURU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Emek Sineması’nın tamamlanmaya doğru gittiğini belirten Başkan Demircan, “Çalışmaların bitmesine az bir süre kaldı. İnşallah 2016 yılında açılacak ve hep birlikte Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak. Bu gururu hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemek sineması  istanbul  beyoğlu  restorasyon