UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

ÇIKANLAR

5 NUMARA SERKAN KAYA

Son dönemin başarılı arabeskçilerinden Serkan Kaya, adından her fırsatta söz ettirmeye devam ediyor. Sahne aldığı zamanlarda mekanları hınca hınç dolduran Kaya, bu başarısını Harbiye Açık Hava sahnesiyle taçlandırdı. Son imparator bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

4 NUMARA HANDE ERÇEL

“Güneşin Kızları” nın güzel oyuncusu Hande Erçel, diziyle birlikte tavan yaptı. Dizinin başarısı da Erçel’in tanınmasında büyük bir etken oldu. Genç jenerasyonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel çıkanlar listemizde 4 numarada.

3 NUMARA SEZEN AKSU

Minik Serçe Sezen Aksu geçtiğimiz günlerde Açıkhava sahnesinde söylediği şarkılarla yine herkese unutulmaz anlar yaşatmıştı. Sahnede ki duruşu, yaptığı şakalar ve özellikle de kıyafetiyle haftaya damga vuran usta sanatçı, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

2 NUMARA YUSUF ÇİM

Star Tv ekranlarında yayınlanan “Çilek Kokusu” dizisinin başarılı ve yakışıklı ismi Yusuf Çim, daha kariyerinin başında olmasına rağmen şimdiden genç kızların sevgilisi olmayı başardı. Dizideki sempatik kişiliğiyle ön plana çıkan yakışıklı oyuncu, yolun başında olmasına rağmen şimdiden başarısını ispat etti. “Çilek Kokusu”yla oyunculuk kariyerinde zirve yapan Yusuf Çim, çıkanlar listemizde 2 numarada.

1 NUMARA TARKAN

Megastar Tarkan’ın Harbiye konserleri tam gaz devam ederken bir çok ünlü isim de Tarkan’ı konserinde yalnız bırakmıyor. Kendisini dinlemeye gelenlere adeta müzik ziyafeti çeken Açıkhava’nın yıldızı Tarkan, haftanın çıkanları listesinde 1 numarada.

 

İNENLER

 

5 NUMARA AŞKIN NUR YENGİ

Hey gidi Aşkın Nur Yengi hey.  Son yıllarda adeta kaybolup gitti. Ya botoks haberleriyle gündemde ya da ara ara sahne aldığı nadir konserlerle. Son albümünü tam 5 sene önce çıkaran ve müzik piyasasında adeta can çekişen Aşkın Nur Yengi, bu hafta inenler listemizin 5 numarasında…

4 NUMARA IŞIN KARACA

Işın Karaca da yaz aylarını durgun geçiren isimler arasında.. Şubat ayında çıkardığı “Ey aşkın güzel kızı” albümü beklenen ilgiyi görmedi. Uzun zamandır tek tük sahne alabilen, yaz aylarının  büyük bir bölümünü tatil yaparak geçiren Işın Karaca, inenler listesinde 4 numarada.

3 NUMARA GÖKHAN TÜRKMEN

Gökhan Türkmen haftanın değil belki de 2015 yılının hayal kırıklığı yaşatan isimlerinden. Nedenleri için birçok şey sayabiliriz. “Sesi Çok Güzel” yarışmasında da jüri üyeliği yapan Türkmen’in televizyon kariyeri başlamadan bitti. Son dönemde de sahnelerden bir hayli uzak kalan Gökhan Türkmen, ismini-markasını iyi yönetemeyince çok çabuk geri vitese taktı. Gökhan Türkmen, inenler listemizde 3 numarada.

2 NUMARA DİDEM

İbrahim Tatlıses’in yardımıyla piyasada boy gösteren oryantel Didem, son yıllarda sahnelerden ve sektörden çok uzak kaldı. Tatlıses’ten kopunca, gündemden ve işlerinden de koptu. Zaman zaman sadece bazı düğünlerde yer alabilen ve artık sadece özel hayatıyla gündem olma çabasına giren Didem, inenler listemizin 2 numarasında.

1 NUMARA HADİSE

Sadece “O ses Türkiye” yarışmasında yıldızı parlayan Hadise, yarışmanın ardından resmen çakıldı. Yeni şarkısı “Yaz Gülü”yle de bir türlü istediği noktalara ulaşamayan Hadise, gündeme sadece özel hayatıyla gelmeye devam ediyor. Artık playboyların gözdesi olarak ve sevgilisiyle plajlarlarda verdiği görüntülerle haber olan Hadise, inenler listemizde 1 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar