UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEMASEVERLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ ''O'NUN HİKAYESİ'' FİLMİ SONA YAKLAŞIYOR! FİLMİN AFİŞ ÇEKİMLERİNDE OYUNCULAR FİLMDEKİ KARAKTERLERİ PAYLAŞTI!..

SİNEMASEVERLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ ''O'NUN HİKAYESİ'' FİLMİ SONA YAKLAŞIYOR! FİLMİN AFİŞ ÇEKİMLERİNDE OYUNCULAR FİLMDEKİ KARAKTERLERİ PAYLAŞTI!..

SİNEMASEVERLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ ''O'NUN HİKAYESİ'' FİLMİ SONA YAKLAŞIYOR! FİLMİN AFİŞ ÇEKİMLERİNDE OYUNCULAR FİLMDEKİ KARAKTERLERİ PAYLAŞTI!..

Oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Melih Selçuk, Ayfer Dönmez ve Haldun Boysan gibi isimlerin yer aldığı O’nun Hikâyesi filminin afiş çekimi önceki gün yapıldı. Afiş çekimi sırasında oyuncular karakterleri hakkında detayları basın mensupları ile paylaştılar.

Ayfer Dönmez

Zeynep karakterini canlandırıyorum. Zeynep İbrahim’in çok ağır bir geçmişi var. Geçim sıkıntısının yanı sıra kızlarının durumu onları çok üzüyor. Kızımın adı Umut doğuştan kör. Hem ağır geçmişiyle hem yaşadıklarıyla geçim sıkıntısıyla birlikte yaşam mücadelesinin hikayesi. Bu projeyi karakteri sevdiğim için kabul ettim. Bunun yanı sıra çok yoğun bir hikayesi var. Çocuğunun kör olduğunu kabullenemeyen bir anneyi oynadım dedi.

Ahmet Saraçoğlu

Karakterimin adı İbrahim Ayfer’in kocasını oynuyorum .. Köyde Karısı için söylenen bütün söylenen kötü sözlere baskılara rağmen yine de kendisiyle evlenmiş ve İstanbul’a yerleşip yeni bir hayat kuruyorlar. Bu film bu dört insanın bir umut arayış hikayesini anlatıyor. Filmin adı O’nun Hikayesi ama kimin hikayesi olduğunu seyirciye bırakıyoruz. Herkesin ayrı ayrı hikayeleri var. Duygusal, dram yüklü acıklı içten ve samimi bir film dedi. Umarım herkes duygulanır.

Merve Ateş ( Çocuk Oyuncu)

Karakterimin adı Umut kör bir kızı canlandırıyorum. Karakterimi canlandırırken zorlandım saf bir karakter doğuştan görmediği için hiçbir şeyden haberi yok. Beni en çok zorlayan karşıya bakmak oldu. Gözlerimi kıpırdatamamak bakan körü oynamak çok zor dedi.

Melih Selçuk

Benim karakterim adı Salih. İstanbul’da yaşayan fakat İstanbu’un getirdiği fırlamalığı bir türlü hazım edememiş o yüzden kim nereye çekerse savrulan bir karakter.. Sadece Annesiyle büyümüş ve onunla yaşamış her zaman üstüne titrenen dış dünya ya kapalı olduğu için biraz sert … benim için değişik bir

deneyimdi çünkü filmde bir çok sahneden aşırı saf ve iyi niyetli bir karakter görürken bir sonraki sahneden içten gelen kapalılığın bir anda kötülüğe dönüştüğünü göreceğiz. Karakter sahne sahne değişiyordu o yüzden çok ilginç bir deneyimdi benim için dedi.

Haldun Boysan

Ben film de kötü abiyi oynuyorum. Parayı çok seven ama aile bağları çok güçlü olmayan bir karakter Ahmet’e zorluk, eziyet çektiren .. film de en sevdiğim karakter Melih’in oynadığı karakter yakın arkadaşım .. enteresan bir öykü aslında tamamıyla insan öyküsü yaşadığımız hayatın içinden öyküler bunlar bana göre çok güzel oluyor inşallah hak ettiği yeri bulur. Bütün filmlerde Hollywood esintisi vardır bizim filmimizde de var dedi.

Çekimlerine 13 Ağustos itibariyle İstanbul’da başlanan O’nun Hikâyesi filminin yapımcılığını Türk sinema endüstrisinde kısa sürede filmleriyle geniş seyirci kitlesine ulaşan Bilal Kalyoncu üstlenirken; yönetmen koltuğunda ise Kamil Koç yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERO'NUN HİKAYESİ