UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE’NİN TESCİLLİ ASTROLOGLARINDAN DR. ŞENAY DEVİ YANGEL, HAZİRAN AYINDA ALMAYI HAK ETTİĞİ DOKTORA DİPLOMASINA KAVUŞTU!

TÜRKİYE’NİN TESCİLLİ ASTROLOGLARINDAN DR. ŞENAY DEVİ YANGEL, HAZİRAN AYINDA ALMAYI HAK ETTİĞİ DOKTORA DİPLOMASINA KAVUŞTU!

TÜRKİYE’NİN TESCİLLİ ASTROLOGLARINDAN DR. ŞENAY DEVİ YANGEL, HAZİRAN AYINDA ALMAYI HAK ETTİĞİ  DOKTORA DİPLOMASINA KAVUŞTU!

Astrolojinin “Messi”si Şenay Yangel’in Haziran ayında aldığı doktora diplomasına kavuştu.

Ülkemizde bir hayli geride olan astrolojinin üniversitelerde ders olabilmesi için büyük mücadeleler veren Dr.Astrolog Şenay Devi Yangel, istediğini başardı ve Astrolojinin üniversitelerde ders olmasında büyük etken oldu.

Şenay Yangel merkezi Washington'da bulunan Kepler College Türkçe Astroloji bölüm başkanı olarak görev yapmaya devam ediyor.

Dünyada dörtyüz milyonun üzerinde Türkçe konuşan nufüs olduğunu ifade eden Dr. Astrolog Şenay Devi Yangel, astroloji üzerine Türkçe akademik eğitim-öğretim veren kürsüsü bulunan tek üniversitenin Kepler College olduğunu ve Türkçe konuşan ülkelere liderlik yapmakta olan ülkemizin bu eksiğinin en kısa sürede tamamlanması için elinden geleni yapma çabası içinde olduğunu ifade etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13