UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL! OYA BAŞAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU: "LEVENT KIRCA'YI ARAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, KIZIM VE BENİM ADIMA OĞLUM ZATEN BAŞINDA!.."

UÇANKUŞ ÖZEL! OYA BAŞAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU: "LEVENT KIRCA'YI ARAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, KIZIM VE BENİM ADIMA OĞLUM ZATEN BAŞINDA!.."

UÇANKUŞ ÖZEL! OYA BAŞAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU: "LEVENT KIRCA'YI ARAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, KIZIM VE BENİM ADIMA OĞLUM ZATEN BAŞINDA!.."

BİZİ LEVENT'LE HALK BİRLEŞTİRDİ. HALKIN BİRLEŞTİRDİĞİNİ  KİMSE AYIRAMAZ Kİ!

ASLI HANIMLA BERABER OLMALARINDAN ÇOK MEMNUNUM!

Karaciğer kanserine yakalanan ve 1 aydır kemoterapi gören Levent Kırca, iki kez evlenip boşandığı, 2 çocuğunun annesi Oya Başar’ı vefasızlıkla suçlamış ve "Oya'yı görmedim. Yaşadığım olaydan kimsenin nemalanmasından hoşlanmam" demişti. Konu hakkındaki sessizliğini Uçankuş TV’nin  Kuş Kafesi programına bozan Oya Başar, Levent Kırca’ya Aslı Çetiner’le aşk yaşadığı için mi kızgındı? Yoksa hayatında biri olduğu için mi Levent Kırca’yı aramamıştı? İşte tüm bu sorulara  yanıt verdi.

KIZIM VE BENİM ADINA OĞLUM BAŞINDA

- LEVENT KIRCA'YI NEDEN ARAMADINIZ? SİZE KIRILDIĞINI "YAŞADIĞIM OLAYDAN KİMSENİN NEMALANMASINDAN HOŞLANMAM" SÖZÜYLE ANLATTI. BUNUN İÇİN NELER SÖYLERSİNİZ?

"Beni bilen biliyor, tanıyan tanıyor. Benim oğlum Umut, kızım Ayşe ve benim adına babasının başında zaten... Benim kendimi anlatmaya ihtiyacım yok. Ben spekülasyon sevmiyorum. Bunlar içeride yaşanacak şeylerdir. Levent Kırca'nın nemalanmak sözü hoş bir laf değil, kırıcı ama Levent Kırca'nın üslubu bu... Bu beni şaşırtmadı.

LEVENT'İN ASLI HANIMLA BERABER OLMALARINDAN ÇOK MEMNUNUM!

- LEVENT KIRCA'NIN ASLI ÇETİNER'LE AŞK YAŞAMASINDAN RAHATSIZ OLDUĞUNUZ İÇİN ONU ARAMADIĞINIZ DOĞRU MU?

"Benim Levent Kırca'nın mutlu olmasından mutsuz olmam sözkonusu olabilir mi? Onun yanında birisinin elini tutması beni mutlu eder. Niye ben buna rahatsız olayım ki! Rahatsız olacak ne var ki! Bu çok doğal değil mi? Biz ayrılalı 10 yıl olmuş. Onun yanında birisi olduğu zaman ben mutlu olurum. Ama illa ki, birinin elini tutmak değildir önemli olan... Manevi duygular çok önemlidir. Ben ne Aslı hanıma, ne ona karşı, ne Aysel, ne Fatma, ne Leyla hiç kimseye hiçbir tavrım olamaz. Ben memnunum. Çok mutlu olsunlar. Beraber olmalarından, birbirlerinin elini tutmalarından çok mutlu olurum. Burada beni ilgilendiren bir durum yok.

Ayrıca benim "Levent'in eli elimde, başındayım" diye bir açıklama yapmadım. Onun yanına koştum açıklamam hiç olmadı ki! Onun için kesinlikle alınmıyorum. Niye bu feveran onu anlayamadım.

HALKIN BİRLEŞTİRDİĞİNİ SİZ AYIRAMAZSINIZ Kİ!

- TOPLUM SİZİ BİR ARADA GÖRMEK İSTİYOR HERHALDE BU NEDENLE KENDİLİĞİNDEN BU DURUM OLUŞTU?

Tabii ki, çünkü toplum Oya Başar dediğin zaman Levent Kırca der, Levent Kırca dediğin zaman Oya Başar der. Bunlar çünkü bir firmadır. Evlilik değil, 30 yıldır bir beraberlik... Yani bunun ötesinde başka bir şey olamaz ki! Normaldir, toplum böyle görmek istediği için böyle sunar. Bunu da siz ne yaparsanız yapın silemezsiniz. Nasıl bir beyanat verirseniz silemezsiniz. Halkın birleştirdiğini siz ayıramazsınız ki! Sözkonusu bile değil. O onun yanındaydı beyanatları küçük şeyler. 

- LEVENT KIRCA'NIN HASTALIĞINI 10 GÜN ÖNDE DUYDUĞUNUZ HALDE ARAMADIĞINIZ ŞEKLİNDE BEYANATI VARDI!

Hiç aramadı falan demiyor, "Görmedim kendisini" diyor. Ben bunlara girmek istemiyorum. Bunlara girdiğiniz zaman hoş olmaz.

- BU ARADA HİÇ ARADINIZ MI, ARAYACAK MISINIZ?

Hayır aramadım. Aramayı da düşünmüyorum.

BU SAATTEN SONRA SU ÇİÇEĞİNDEN ÖLECEK HALİMİZ YOK!

- BİR İDDİAYA GÖRE SİZİN HAYATINIZDAKİ ERKEK YÜZÜNDEN LEVENT KIRCA'YLA GÖRÜŞMEDİĞİNİZ VE MESAFELİ OLDUĞUNUZ SÖYLENİYOR, DOĞRULUK PAYI VAR MI?

Hayatımda kim olursa olsun. Öncelikle o benim çocuklarımın babası ve 30 yıllık partnerim. İş arkadaşım, bunun ötesi yok. Bugün hangimiz bir arkadaşımız hastalansa koşmaz? Bunun senin yanındaki insanla alakası sözkonusu olabilir mi? Ne münasebet, gitsen kabahatlisin, gitmesen kabahatlisin. Nasıl bunun içinden çıkacağız? Gitmezsen yanında sevgilisi var gitmiyor, gidersen niye gitti kardeşim bu adam onun yanında sevgilisi var. Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? Ne yaman çelişki! Yani bütün bunlara benim bir şekilde izahat vermeme gerek yok. Herkes nasıl düşünüyorsa onu düşünsün. 

Beni hayatım boyunca tanıyan insanlar bilir, çok duygusal bir insanım. Üstüme düşen görevleri fazlasıyla yerine getiririm. Onun için kendimi anlatmama da gerek yok. Levent Kırca nasıl istiyorsa, nasıl şekillendirmek istiyorsa ben Levent Kırca'ya bıraktım. O öyle diyorsa öyledir, o iyisini bilir. Nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle olsun. Tanrıdan acil şiafalar diliyorum. Allah mutlu etsin. Keyifli, sağlıklı bir hayat nasip etsin. Zaten bu saatten sonra su çiçeğinden ölecek halimiz yok. Ben zaten fazlasıyla geçirmişim,6 yıldır kanseri yaşıyorum. Bunu da bu kadar abartmamak lazım. Çok trajik şeyler değil artık. Kanser olursun, o olursun, bu olarsun ne olacağız başka! Su çiçeği olacak halimiz var mı? Olmayız, o çocuklara ait bir şey. Bizim yaşımızdaki insanlar damar tıkanıklığı, kalp rahatsızlığı, bu şu gibi şeyler yaşarız. Tanrıdan insanlara acı çektirmeden güzel bir hayat diliyorum.

KANSERİN 4 AŞAMASINI DA YAŞADIM, DİK DURDUM!

- SAĞLIK DURUMUNUZ NASIL?

Ben sürekli kontrol altındayım. Dikkat ediyorum. Yaşamda kabul ettiğimiz tek şey ölmek. Bunu bilerek geliyoruz. Erken ya da geç farketmez. Önemli olan yaşam dilimini iyi geçirebilmek. Benim için önemli olan budur. Böyle şeyleri çok fazla dert etmiyorum. Zaten kanser olduğumda da ilk söylediğim şey "Ben buna grip muamelesi yapacağım. Bu bir griptir, atlatmaya çalışacağım" dedim. Ve dik durdum. Biz üzülüyoruz diye ne yapalım yani! Ülkenin o kadar çok üzülecek şeyi var ki! Bizim hastalıklarımız onun yanında çok küçük kalır. Bu tip şeylerin konuşulmasını bile sevmiyorum. Levent Kırca öyle demiş, Oya Başar böyle demiş. Yaşamda öyle zor şeyler var ve insanlar öyle zor şeyler yaşıyorlar ki! Önemli değil, Tanrı sağlık versin

- HASTALIĞINIZIN GEÇEN AYLARDA  TEKRARLADIĞI KONUŞULUYORDU. BÖYLE BİR ŞEY SÖZKONUSU MU?

Bunun hiçbir şekilde garantisi yok ki? Ben bu hastalığın 3 - 4 aşamasını, metastasını da yaşadım. Önemli değil ki, öyle de olabilir, böyle de olabilir. Şu an yaşıyorum ve nefes alıyorum. Şükür Allah'a... İşimi yapıyorum. Yaşadığım gün bana kardır. Önemli olan insanlara iyi enerjiler vererek yaşamak, gerisi boş. Hayat o kadar kısa ki! Gözümü kapatıp gidiyoruz. Yarın kimin ne olacağı meçhul. Önemli olan arkada bıraktığımız hoş bir sadadır.

 

BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoya başar  levent kırca