UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜLENT ERSOY, SÜPERSTAR AJDA PEKKAN’I NASIL TAKLİT ETTİ?

BÜLENT ERSOY, SÜPERSTAR AJDA PEKKAN’I NASIL TAKLİT ETTİ?

BÜLENT ERSOY, SÜPERSTAR AJDA PEKKAN’I NASIL TAKLİT ETTİ?

Bülent Ersoy, mahkemelik olduğu Ajda Pekkan’ın 5 yıl önce söylediği hangi sözünü birebir tekrarladı? Kıbrıs’ta konser veren Bülent Ersoy, konserde giydiği gül desenli kıyafetle dikkat çekti.50 bin TL ödeyerek satın aldığı gül desenli  180 metrelik kumaşlardan Semih Doğruer tarafından Elbisesinin dikildiğini  belirten Bülent Ersoy,“Görüyorsunuz işte elbise çok sade… Düz beyaz bir kumaş üzerinde tek bir gül var. Ama ben giyince bir başka oluyor tabi. Ayol çuval giysem yakışıyor” dedi. 

Diva’nın bu  açıklaması mahkemelik olduğu Ajda Pekkan’ın 2010’daki sözlerini hatırlattı. Şarkıları kadar kıyafetleri ve sahnedeki yenilikleriyle de devrim yaratan Süperstar Ajda Pekkan, Nur Yerlitaş'ın hazırladığı çuval kostümle hayranlarını şaşırtmıştı. Modacı Nur Yerlitaş, Ajda Pekkan'ın 'çuval' sürpriziyle ilgili şunları söylemişti..

"Ajda Hanım'la birlikte 'çuval giyse, yine de süperstar' fikrinden yola çıktık. Tüm çuval satan yerleri gezerek, kıyafeti hazırlayacağım malzemeyi buldum. Yine ortaya inanılmaz güzel bir şey çıkacak. Sadece çuvalla da şarkı söylenip, şov yapılabileceğini herkes Ajda Pekkan'da görecek."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERajda pekkan  bülent ersoy