UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN’IN HARBİYE AÇIKHAVA KONSER MARATONU HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

TARKAN’IN HARBİYE AÇIKHAVA KONSER MARATONU HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

TARKAN’IN HARBİYE AÇIKHAVA KONSER MARATONU HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

TARKAN’ın Harbiye Açıkhava Konser maratonu hız kesmeden devam ediyor. Ünlü sanatçı, önceki akşam üçüncü kez Açıkhava’da hayranlarıyla buluştu. Konserin ikinci bölümünde perdeler açıldığında sahnede Erkan Oğur ve Türk halk müziği sazlarından oluşan orkestra vardı. “Şimdi türkü söyleme zamanı, şimdi birlik zamanı, öze dönme zamanı, şimdi yürekli olma zamanı ve şimdi sevgi zamanı. Bıktık artık stresten, üzüntüden. Neşelenin, oynayın. ben sizi rahatlatacağım” diyen Tarkan altı türkü seslendirdi. Megastar, “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünde de Erkan Oğur ile düet yaptı.

DERYASINA DALDIK  YEŞİL GÖZLERİNİN

Konser alanını tıklım tıklım dolduran izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan Tarkan, hayranlarının açtığı pankart karşısında duygulandı. Hayranlarının açtığı pankarttaki “Deryasına daldık yeşil gözlerinin, ilelebet kalp otağımızın sahibi sensin” yazısını okuyan şarkıcı, “I Love You” (Sizi seviyorum) diyerek teşekkür etti.

İstanbul Tarkan’a doymuyor

Tarkan, Harbiye Açıkava Sahnesi’nde bu yıl toplam 10 konser verecek. Şarkıcı, Hitt Prodüksiyon, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla bugün,yarın ve 1, 9, 10, 12 ve 13 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13