UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: MERVE BOLUĞUR, BARIŞMAYI EVLİLİK ŞARTI KARŞILIĞINDA MI KABUL ETTİ? İŞTE O ÇOK KONUŞULACAK İDDİA!

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: MERVE BOLUĞUR, BARIŞMAYI EVLİLİK ŞARTI KARŞILIĞINDA MI KABUL ETTİ? İŞTE O ÇOK KONUŞULACAK İDDİA!

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: MERVE BOLUĞUR, BARIŞMAYI EVLİLİK ŞARTI KARŞILIĞINDA MI KABUL ETTİ? İŞTE O ÇOK KONUŞULACAK İDDİA!

Haftalardır Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'ın evlilik haberleri magazin sayfalarının manşetlerini süslemeye devam ediyor. 2014'ün son günleri Merve Boluğur, ikinci kez aldatıldığı için yaptığı yazılı açıklamayla 1 yıllık ilişkini noktalamış, 6 ay süren ayrılık sonrası ise Dalkılıç'la barışmış ve hemen evlilik kararı almıştı. Çift yaz bitmeden nikah masasına oturdu. Dalkılıç ile Boluğur'un bu hızı "Acaba Merve Boluğur hamile mi?" sorusunu bile akıllara getirdi.

ANNESİNE DANIŞTI VE...
Ancak Merve hamile değildi. Çünkü iddialara göre bu hızlı izdivaç bebek yüzünden değil aynen şöyle gelişmişti; Merve Boluğur ayrılık sonrası hayatına birini sokmamış, yakın arkadaşı Dilara Öztunç'la İspanya'ya tatile gitmiş, dönüşte de Murat Dalkılıç'la arkadaş grubu ortak olduğu için aslında birbirlerinden hiç kopmamıştı. Dalkılıç aldatan erkek imajından rahatsızdı ve çevresindekilerin de etkisiyle sevdiği ve kendisini de çok sevdiğinden emin olduğu eski aşkıyla barışmaya karar verdi. Barış müzakeresi yapma kararı alan Dalkılıç, Boluğur'u ikna etmek için harekete geçti. Merve Boluğur, konuyu kanaat önderi olan annesi Hanife hanıma açtı. Ardından da anne onaylı son kararını Dalkılıç'a iletti ve "Seninle sadece evlilik şartıyla barışırım" dedi. Yine iddialara göre çok uzatmadan yaz sonunda evlenmek istediğini de bildirdi.

HALASININ CENAZE GÜNÜ KINA YAPTI
32 yaşındaki Murat Dalkılıç, düşündü taşındı ve peş peşe evlenip çoluk çocuğa karışan diğer meslektaşları gibi artık yuva kurmasının zamanının geldiğine karar verip Boluğur'un şartını kabul etti. Tarihler alındı, mekanlar ayarlandı, gelinlik siparişi verildi. Kına gecesinden bir gün önce Boluğur'un kanser tedavisi gören halası yaşamını yitirdi. Kına günü Boluğur'un halası toprağa verildi. Ancak ünlü oyuncu kınasını ertelemedi. Cenazeye de kıyafet provası nedeniyle katılamadı. Yerine annesini gönderdi.

YATIRIMLARI İSTANBUL'DA DEĞİL İZMİR'DE
Merve Boluğur, organizasyonunu Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'e emanet ettiği 24 Ağustos'taki düğünü için büyük bir titizlikle uğraştı. Yılın düğünü olmasını çok istediği davetlerin sayısının 2 gece olmasını da çok istedi. Bu nedenle Çeşme'de ikinci bir düğün daha yapıldı. Hem İstanbul'da, hem Çeşme'de 2 kez nikah kıyıldı. İzmirli olan ve tüm kazancını İstanbul yerine memleketinde evler ve arsalar alarak yatırıma dönüştürdüğü konuşulan Murat Dalkılıç, Çeşme'deki düğünde yakınlarını ağırladı. Ünlü çift, şimdi balayını ise Maldivler'de yapacak. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13