UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE YENER DEMET AKALIN’IN SAHTE AFİŞ FOYASINI CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKARDI!..

HANDE YENER DEMET AKALIN’IN SAHTE AFİŞ FOYASINI CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKARDI!..

HANDE YENER DEMET AKALIN’IN SAHTE AFİŞ FOYASINI CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKARDI!..

Hande Yener’in paylaştığı “Bodrum’un yaz sezonu rekoru Hande Yener tarafından kırıldı yazısının üzerine Bodrum rekoru haberini hedef alan Demet Akalın Söylemezsem Olmaz programı moderatörü Lerzan Mutlu’ya ulaştı ve “Size belgelerle konuşuyorum diyerek Hande Yener’in biletlerin sınırlı sayıda olduğu ve” bir bilet alana diğerinin bedava olduğu afişini gönderdi.

Bu fotoğraf üzerine Hande Yener’den cevap gecikmedi. Afişin orijinal halini gönderen Yener Bodrum afişi olarak gönderilen afişin aslında Trabzon konserine ait bir afiş olduğunu, üzerinde oynama yapılarak sınırlı sayıda olduğu ve” bir bilet alana diğerinin bedava olduğu yazısını internette caps olarak hazırlanan sahte bir afiş olduğunu kanıtlamış oldu.

Demet Akalın internette caps olarak düzenlenmiş sahte afişi Bodrum afişi olarak yayına göndermesinden sonra Hande Yener’in o afişin bodrum afişi olmadığını, 17 Nisan’da Trabzon konserine ait bir afiş olduğunu canlı yayında ispatlaması ile Demet Akalın’ın belgelerle konuşuyorum tezini milyonların önünde çürütmüş oldu.

Canlı Yayında Hande Yener’in attığı; Polemiğin bir kazancı olduğu için değil iftara atıldığı için hep hakkımı koruyorum. Bu sabahta aynı şey oldu. Amacım Polemik değil sadece markamı korumam gerekiyor. Görmeseydim afiş gerçek sanılabilirdi. Bunun gibi çok olay var. Umarım bu tip olaylar son bulmuş olur. Bana karşı bir daha art niyetli olmaz. Hepiniz çok tatlısınız, çok eğlendim mesajını Lerzan Mutlu tarafından canlı yayında okundu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANDE YENER  DEMET AKALIN