UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NAZLI HAMARAT 'ÖTEKİ KADIN" VİJDAN VATANSEVER'E KÜKREDİ! BENİM İÇİN CİNAYETTE 1. DERECEDEN SUÇLUDUR!..

NAZLI HAMARAT 'ÖTEKİ KADIN" VİJDAN VATANSEVER'E KÜKREDİ! BENİM İÇİN CİNAYETTE 1. DERECEDEN SUÇLUDUR!..

NAZLI HAMARAT 'ÖTEKİ KADIN" VİJDAN VATANSEVER'E KÜKREDİ!  BENİM İÇİN CİNAYETTE 1. DERECEDEN SUÇLUDUR!..

O KİM Kİ!

Türkiye son 3 haftadır iş adamı Emir Cevdet Şaşmaz cinayeti ve ardından 2 hatta 3 kadının kavgasını konuşuyor. Emir Cevdet Şamaz'ın eşi Nazlı Hamarat acısını daha yaşayamadan iş adamının sevgilisi olduğunu ve cinayet sırasında olay yerinde olduğunu söyleyen 19 yaşındaki Vijdan Vatansever'in ortaya çıkmasıyla büyük şok yaşamıştı. Bu da yetmezmiş gibi Nazlı Hamarat eşine verdiği borcun peşine düşerken Emir Cevdet Şaşmaz'ın 13 yaşındaki oğlunun annesi olan ilk eşi Denisse Mutlu'nun "O paradan oğlumun payını vereceksin" talebiyle şok üstüne şok yaşamıştı.

Nazlı Hamarat bugün eşinin ölümünün 7. günü nedeniyle mevlüt okuttu ve UÇANKUŞ TV'ye konuştu. İşte o açıklamalar:

"BENİ SÜREKLİ TACİZ ETTİ, BU ONUN TERBİYESİZLİĞİ"

"Ona sosyal medyadan bir senelik ilişkilerinin 3 fotoğraf ve 1 yüzükten mi ibaret olduğunu sordum. Şayet hanımefendinin gerçekte elinde böyle kayıtlar ve ibareler olsaydı yüzlerce hatta binlerce kere yayınlardı. Hepimiz onu ne şekilde tanıdığımızı biliyorsunuz. Fotoğraflarla tanıdık. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Onu yok sayıyorum. İlk ve son kez konuşuyorum. Eşimin kabri başındayken arkamda dua ediyordu, bu onun terbiyesizliği... Ben cenazede kayınvalidemin yanına bile gitmedim. Sadece bir köşede bekleyip taziyeleri kabul ettim. Ama mezarlıkta eşimin kabrinin başında olmak benim hakkımdır. Ama onun gelip benim arkamda durması onun terbiyezliğidir.

Sonuçta cenazemiz herkese açıktı... Eşimi seven herkes gelsin istedim. O da eşimi seviyormuş demek ki! Cenazeye gelmesine saygı duydum ama arkama geçip sürekli beni taciz etti. Mevlütte sürekli karşıma oturarak beni rahatsız etti. Ben böyle yetiştirilmedim. Ailem kaliteli insanlar... Ona birkaç kelime bile söylemedim. Çünkü onu yok sayıyorum. Kimki O! Eşim bir hata yapmış. Ama eğer beni aldatsaydı bunu bana söylerdi. Ben o kızlardan özellikle Vijdan'ın eşimi Ukrayna'ya götürülmesi için ayarlandığını düşünüyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Benim için birinci dereceden suçlu... Eşimi zengin sanıp aklına girmiştir. Eşimin tuzağa düşürüldüğünü düşünüyorum."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13