UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN ‘O’NUN HİKÂYESİ’ FİLMİNE HOLLYWOOD ELİ DEĞDİ!..

MERAKLA BEKLENEN ‘O’NUN HİKÂYESİ’ FİLMİNE HOLLYWOOD ELİ DEĞDİ!..

MERAKLA BEKLENEN ‘O’NUN HİKÂYESİ’ FİLMİNE HOLLYWOOD ELİ DEĞDİ!..

Rutine bağlanmış hayatlar, bir olay ve üç pencere…

Oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Melih Selçuk, Ayfer Dönmez ve Haldun Boysan gibi isimlerin yer aldığı O’nun Hikâyesi 16 Ekim’de seyirciyle buluşacak.

Çekimlerine 13 Ağustos itibariyle İstanbul’da başlanan O’nun Hikâyesi filminin yapımcılığını Türk sinema endüstrisinde kısa sürede filmleriyle geniş seyirci kitlesine ulaşan Bilal Kalyoncu üstlenirken; yönetmen koltuğunda ise Kamil Koç yer alıyor.

O’nun Hikâyesi’ne Hollywood eli değdi!

O’nun Hikayesi, Türkiye Sineması’nın 100. TRT’nin 50. yılını taçlandırmak amacıyla 2014 yılında hayata geçirilen TRT TV Filmleri Projesi kapsamında TRT’nin 2015-2016 televizyon yayını döneminde ekrana gelecek sinema filmlerinin arasında yer almayı başardı.

O’nun Hikâyesi filmi; senaryo ve yapım danışmanlığını Hollywood’un deneyimli isimlerinden alarak Türk sinemasına türünde nitelikli bir eser bırakarak gelecek projelere öncülük etmeyi hedeflemektedir.

Hikâyesinin çıkış noktasını bu sözlerle aktaran Nejdet Erdem’in  kaleminden çıkan O’nun Hikâyesi; İbrahim, eşi Zeynep ve İbrahim’in arkadaşı Salih karakterlerinin bir olayı bu üç karakterin kendi bakış açılarından izleyiciye farklı bir dille aktarılmasını konu ediyor.

 “Gerçekten de adını bilmediğim bir berberin sürekli aynı elbiselerle iş yerine geliyor olmasından dolayı iş arkadaşlarının ona takıldığını gördüğümde yüzündeki geçim sıkıntısından kaynaklanan ifade bana İbrahim karakterini yazmam için kaynak olmuştur.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13