UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERHAN ÇELİK'TEN EŞİ GÜLBEN ERGEN'E DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJI!..

ERHAN ÇELİK'TEN EŞİ GÜLBEN ERGEN'E DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJI!..

ERHAN ÇELİK'TEN EŞİ GÜLBEN ERGEN'E DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJI!..

Erhan Çelik, eşi Gülben Ergen’in doğum günü için sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayınladı. 

Gülben Ergen, doğum gününde sevenleri tarafından tebrik mesajına tutuldu. 43 yaşına giren sanatçı, en özel kutlama mesajını eşi Erhan Çelik’ten aldı. Instagram sayfasından pasta keserken çekilen fotoğraflarını paylaşan Çelik, “Doğum da insan için ölüm de… Sen benim için doğdun, ben senin için ölürüm. Sadece bugün için değil, nefes aldığım her an senin için şükrüm” diye yazdı.

Çelik’in aşk dolu mesajına kayıtsız kalmayan sanatçı, “Eşime teşekkür ederim bu güzel sözleri için... Sözleriyle yaşamımızı güzelleştirdiği için” dedi.

Ergen, televizyoncu Erhan Çelik’le bir yıllık birlikteliğin ardından Eylül 2014’te nikah masasına oturmuştu. İzmir Şirince’de sade bir törenle evlenen çiftten Çelik, “Sadece dünyamız değil, ahiretimiz de bir olsun” sözüyle çok konuşulmuştu.     

Cadde

HEDİYELERDEN BİRİ GÜLBEN'İ ÇOK DUYGULANDIRDI

Geride bıraktığımız günlerde doğum gününü kutlayan Gülben Ergen’e bu özel gün için çok sayıda hediye verildi. Ancak içlerinden bir tanesi vardı ki başarılı ismi duygulandırdı.

Gülben Ergen’i attığı her adımda takip eden fanları onun adına mavi kapak toplamış ve bir engelli vatandaşa sandalye almıştı. Gülben Ergen’e bu olayın nişanesi olan sertifikayı gönderen fanları Ergen’i şu satırları yazmaya itti:

“Ve @gulbenergenfanclub yüreğime nasıl dokunacaklarını iyi biliyorlar… Kendi aralarında düşünüp, karar verip 12000 adet mavi kapak toplayarak Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneğine bağışta bulunarak, bir engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye alıyorlar bana doğum günü hediyesi olarak sertifikalarını getiriyorlar… Diyorlar ki verirken biz #önceiyiinsanolmak yolundayız… Bir engelli insanı sevindirdik. Buyrun Gülben Abla size doğum günü hediyesi… Boğazım düğüm düğüm"

Sözcü

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERHAN ÇELİK  GÜLBEN ERGEN