UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ ROCK GRUBU PINK FLOYD DAĞILDIĞINI RESMEN AÇIKLADI!..

DÜNYACA ÜNLÜ ROCK GRUBU PINK FLOYD DAĞILDIĞINI RESMEN AÇIKLADI!..

DÜNYACA ÜNLÜ ROCK GRUBU PINK FLOYD DAĞILDIĞINI RESMEN AÇIKLADI!..

David Gilmour ve Nick Mason, Pink Floyd‘un 20 yılın ardından geçtiğimiz yıl yayınlanan yeni albümü The Endless River için yeniden bir araya gelmişti. Gilmour, Classic Rock Magazine‘e verdiği yeni bir röportajında, Pink Floyd’un tamamen bittiğini söyledi:

“Pink Floyd grubunda 48 yıl geçirdim, bu yılların ilk başlardaki bir kısmı Roger Waters ileydi. Şu an altın çağımız olarak görülen o yılların %95’i müzikal olarak doyurucu ve keyif verici, eğlence ve kahkaha doluydu. Geriye kalan %5’in birlikte geçirdiğimiz uzun ve muhteşem zamanları gölgelemesine izin vermek kesinlikle istemiyorum fakat artık bitti ve geriye dönüp yeniden bir şeyler denemek dolandırıcılık olur.”

Gilmour ayrıca Richard Wright olmadan bir yeniden birleşmenin “yanlış” olduğunu belirtti. The Endless River‘da Wright’ın 2008 yılındaki ölümünden önce yazdığı söz ve müzikler bulunuyordu.

Pink Floyd hayranları en iyisi Gilmour’un yeni solo albümü Rattle That Lock ile ilgili gelişmelere yoğunlaşsın. Roger Waters’ın da yeni bir solo albüm ve turne haberi verdiğini de ekleyelim.

RADİORGASM

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpink floyd  david gilmour