UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NAZLI HAMARAT KAYINVALİDESİYLE ADLİ TIPTA! EMİR ŞAŞMAZ'IN BOYU 1.61, UKRAYNA'DAN GELEN CENAZE 1.85!..

NAZLI HAMARAT KAYINVALİDESİYLE ADLİ TIPTA! EMİR ŞAŞMAZ'IN BOYU 1.61, UKRAYNA'DAN GELEN CENAZE 1.85!..

NAZLI HAMARAT KAYINVALİDESİYLE ADLİ TIPTA! EMİR ŞAŞMAZ'IN BOYU 1.61, UKRAYNA'DAN GELEN CENAZE 1.85!..

Emir Şaşmaz'ın boyu 1.61,  Ukrayna'dan gelen cenaze 1.85

Ne eşi, ne annesi, ne de arkadaşı cenazeyi teşhis edemedi

Annesi bugün Adli Tıp Kurumu'nda kan örneği verdi

Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edilen İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Cevdet Şaşmaz'ın şüpheli ölümü ve ardından yaşananlar film öykülerini aratmıyor. Uçankuş TV'de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programında masaya yatırılan şüpheli cinayetle ilgili çok çarpıcı iddialar ve görüntüler gündeme geldi.

Nazlı Hamarat, cuma günü ikindi namazında yapılacağını açıkladığı cenazenin iptal edildiğini duyurdu. Çünkü ne Nazlı Hamarat, ne Emir Şaşmaz'ın annesi, ne de en yakın arkadaşı cesedi teşhis edememişti. Cenaze dün gece Ukrayna'dan uçakla İstanbul'a getirildi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen cenazeyi teşhis etmesi için Emir Cevdet Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat ve ailesi hastaneye çağrıldı. Hamarat, tanınmaz halde olan cenazeyi teşhis edemedi. Emir Şaşmaz'ın annesi de oradaydı ve tıpkı gelini gibi şaşkınlık içerisindeydi. Cenazeyi kimse teşhis edemiyordu. Bunun üzerine Nazlı Hamarat, başsağlığı dilemek için kendisini arayan eşinin yakın dostu iş adamı Sabri Beyhan'ı hemen hastaneye çağırdı. İş adamı Sabri Beyhan, cenazeyi gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü Emir Şaşmaz'ın boyu 1.61'di. Oysa cenaze tutanaklarında Ukrayna'dan gelen Emir Şaşmaz'a ait olduğu belirtilen cenaze 1.85 boyundaydı.

ANNESİ VE EŞİ ADLİ TIP'A KOŞTU

Bu gelişme üzerine Nazlı Hamarat ve Emir Şaşmaz'ın annesi DNA testi yapılmasını talep etti. Nazlı Hamarat, kayınvalidesiyle beraber Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'nun yolunu tuttu. Kayınvalidesi kan örneği verirken yanından ayrılmayan Nazlı Hamarat, Adli Tıp Kurumu'ndan çıkışta kayınvalidesinin elini bırakmadı. Uzun süren sessizliğini Uçankuş TV kamerasına bozan Nazlı Hamarat, aracına binerken "Kimlik tespiti yaptırmak için Adli Tıp'tayız. Cenazeyi tespit edemedik. Aileden kan örneği alındı. Çarşamba günü her şey belli olacak. Ceset şu an tanınmaz halde, çok şişmiş" açıklamasını yaptı.

VİJDAN VATANSEVER: Nazlı Hamarat, Emir dövmeyi de mi teşhis edemedi?

Arap saçına dönen cinayette Emir Cevdet Şaşmaz’ın yasak aşk yaşadığı iddia edilen Vijdan Vatansever ise cenazeyle aynı uçakta İstanbul’a uçtuğunu belirterek, Uçankuş TV’ye şunları iletti:

"Nazlı Hamarat’ın elindeki “Emir” yazılı dövmeyi teşhis edememesi abes.. Yazıktır günahtır!..Dün gece aynı uçakla döndüm. Cesedin son halini gördüm tabutlanmadan önce teşhis ettim. Dövme duruyordu."

SABRİ BEYHAN: TUTANAKTAKİ BOYLA, GERÇEK BOY UYUŞMUYOR

Cenazeyi teşhis edemeyen Emir Şaşmaz’ın yakın arkadaşı iş adamı Sabri Beyhan ise dün akşam Uçankuş TV'de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programına telefonla bağlandı ve şu çok çarpıcı açıklamayı yaptı:

"Ceset Ukrayna'da otopsi yapılırken çok tahrip edilmiş, göğüs kafesi açılmış, yüzü de tanınmaz haldeydi. İç organları dışarıdaydı. Kapkaraydı. Cesedin Emir'e benzeyen tek şeyi kirli sakalıydı. Orada tutanakta boyu 1.85 yazıyordu. Emir Bey’in boyu ise 1.61, 1.65 civarında... 20 cm'lik bir fark var. Tutanaktaki boyla, gerçek boy uyuşmuyor. Ceset bayağı kararmıştı. Ceset torbasının kenarları kapalıydı, kolunu ve açıkçası dövmesini görmedim. Ancak cesedin Emir'e ait olup olmadığını söylemek zor. Emir şaka yapmayı seviyordu. Keşke bu bir şaka olsa ve bir yerlerden çıksa... Bu kadar herkesi üzecek bir şaka yapmaz diye düşünüyorum ama bu bizim dileğimiz. Emir inşallah yaşıyordur ama en doğru sonucu tabii ki Adli Tıp'tan çıkan sonuçta göreceğiz."

1 MİLYON TL'SİNİ ALDI İDDİASI

Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz çiftiyle ilgili çok konuşulan bir iddia da aileden zengin olan Nazlı Hamarat'ın eşine 1 milyon TL borç verdiği ve bu parayı geri alamadığı yönündeydi. Zaman zaman Nazlı Hamarat'ın da sosyal medyadan eşine yaptığı ağır ithamlar sözkonusuydu. Bununla ilgili ise ailenin yakın dostu Sabri Beyhan, şunları söyledi:

"Böyle bir şeye şahit olmadım. Arada hep beraber çıkardık. Gayet de mutlu bir çiftti. Emir gecesini gündüzüne katıp bir o ülkede bir bu ülkede sürekli koşturan bir çocuktu. Çarşıda mücevherler yaptırıp Arap şeyhlerine, gittiği ülkelerdeki cemiyet hayatının ünlü isimlerine satardı. Çalışan bir çocuktu."

İŞTE EMİR ŞAŞMAZ'IN İŞ ADAMI ARKADAŞI SABRİ BEYHAN'IN O AÇIKLAMALARI!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnazlı hamarat  emir şaşmaz