UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL HABER!.. EMİR BERKE'NİN SETİNDE ÇOCUKLARIN ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIRILDIĞI İDDİA EDİLDİ!

UÇANKUŞ ÖZEL HABER!.. EMİR BERKE'NİN SETİNDE ÇOCUKLARIN ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIRILDIĞI İDDİA EDİLDİ!

  UÇANKUŞ ÖZEL HABER!.. EMİR BERKE'NİN SETİNDE ÇOCUKLARIN ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIRILDIĞI İDDİA EDİLDİ!

Emir Berke Zincidi, 5 yıl önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki küçük Osman karakteriyle tanındı ve çok sevildi. Önceki yıl Küçük Ağa dizisinin ilk sezonunda oyunculuk yeteneği ve doğallığıyla büyük başarı yakaladı minik oyuncu... Bu sezon ise artık 11 yaşına basan minik oyuncuya "Bir Deniz Hikayesi" dizisinde başrol verildi. Emir Berke'nin beraber oynayacağı çocuk oyuncuların seçimini bile cast ajansı sahibi olan babası Berkant Zincidi bizzat yaptı. Minik oyuncu geçen haftalarda sosyal medyadan dizi için kendisine yardımcı çocuk oyuncular arandığını duyurdu. Ardından kadro açıklandı. Çocuk oyuncular seçildi. Minik oyuncunun başrolü paylaşacağı rol arkadaşları ise Emre Kızılırmak ve Begüm Birgören oldu.  Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu dizinin çekimleri geçen günlerde başladı. Ancak çıkan onca özel yasaya rağmen Bir Deniz Hikayesi dizisinin setinde çocuk oyuncuların zor şartlarda çalıştırılıp perişan edildiği iddia edildi.

AÇLIKTAN VE SUSUZLUKTAN FENALAŞTILAR

Dizinin geçen çarşamba Şile'de özel bir okulda çekimleri vardı. Yaklaşık 40 çocuk velileri eşliğinde 08.30'dan itibaren sette hazır bulundu. Özellikle kız çocukları Emir Berke'yi görmek için sabırsızlanıyordu. Ancak okulda özel bir odada tutulan Emir Berke'nin diğer çocukların yanına gelmesine bile izin verilmedi. Sahnesi biter bitmez görevliler, minik oyuncuyu kucaklarına alıp özel odasına götürüyordu. Bu durum sette bekleyen miniklerin moralini bozdu. Saatler ilerliyordu ama iş bitmiyordu. Küçücük bir sahne bile saatlerce sürünce çocuklar sıcak havanın, açlığın ve susuzluğun da etkisiyle fenalaşmaya başladı.

"AÇIZ" DİYE AĞLAMAYA BAŞLADILAR

Öğlen saati geçmesine rağmen sette yemek arası verilmedi. Stoklardaki su tükendi. Yakınlarda market ya da restoran olmadığı için de veliler çaresiz kaldı. Çocuklar "Açız" diye ağlamaya başladı. Bayılan çocuklar oldu. Bunun üzerine görevlilerden yemek ve su isteyen velilere "Yemek arabası kaza yaptı. Bekleyin" yanıtı verildi. Bunun üzerine sette kıyamet koptu. Velilerle set çalışanları arasında kavga çıktı. Bazı veliler ajanslarıyla sözleşmeleri olduğu halde "Bir daha bu sete gelmeyeceğiz" dedi. 23.00'e kadar mekanda tutulan, sıcaktan vücutlarında pişikler oluşan miniklerin büyük kısmı ertesi gün sete gitmedi.

 

ROLÜNÜ YAPAMAYINCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Dizinin başrol oyuncusu Emir Berke'nin de saatler süren çekimler sırasında hüngür hüngür ağladığı ifade edildi. İddiaya göre minik oyuncu üzgün görünmesi gereken sahnede oynayamadı. Sahne defalarca tekrar çekilince de sinirledi. Oturup ağlamaya başlayan Emir Berke'yi babası bir süre uzaktan izledi. Yönetmen işin bir an önce bitmesi için sete ara vermedi. Ancak Emir Berke kendisini toparlayamayınca babası kucağına alıp minik oyuncuyu odasına götürmek zorunda kaldı.

 

UÇANKUŞ ÖZEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemir berke zincidi