UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRAY DALKIRAN, JULIA ROBERTS VE RICHARD GERE'IN ROL ALDIĞI 'KAÇAK GELİN' FİLMİNİ TERSİNE UYARLADI!..

BİRAY DALKIRAN, JULIA ROBERTS VE RICHARD GERE'IN ROL ALDIĞI 'KAÇAK GELİN' FİLMİNİ TERSİNE UYARLADI!..

BİRAY DALKIRAN, JULIA ROBERTS VE RICHARD GERE'IN ROL ALDIĞI 'KAÇAK GELİN' FİLMİNİ TERSİNE UYARLADI!..

Biray Dalkıran sinema sektörünün gelişmesi ve çalışma yöntemi ile ilgili düşüncelerini Evos Angels dergisinin Ağustos sayısına anlattı…

Ünlü yönetmen ve yapımcı Biray Dalkıran yeni filmi “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” ile ilgili Türkiye’nin ilk dijital dergisi  Evos Angels’a ilginç açıklamalar yaptı. ‘Kanıt’ dizisiyle tanıdığımız ve 2014 yılında çektiği “Peri Masalı”, “Meleklerin Mucizesi”, “Seni Seviyorum Adamım” filmleriyle yılın en duygusal projelerine imza atan başarılı yönetmen Biray Dalkıran, bu kez de 2015 yılının en komik filmiyle sinemaseverlerle buluşuyor.

 E  'Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu' sinema filminin konusu nerden geliyor? sorusuna ünlü yönetmen Biray Dalkıran "Julia Roberts ve Richard Gere'ın oynadığı 'Kaçak Gelin' isimli filmini tersine uyarlama fikrinden çıktı. Ya kız değil erkek kaçarsa düğünden? Arkasından da kızı unutma çabası... Dili sert ama bir o kadar da komik oldu" diye yanıt verdi. 

Biray Dalkıran 7 Ağustos’ta vizyona girecek olan  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” isimli son filminin çekimlerini Akçakoca’da yaklaşık 1 ayda tamamladı. Senaryosu, 3.5 yıllık bilimsel aşk araştırmalarının sonucunda kaleme alınan filme çok güvendiğini belirten Biray Dalkıran: “Bu filmi izleyenler birbirlerinin değerini daha iyi anlayacaklar ve kendilerinden çok şey bulup gülme krizine girecekler” diyor.

Başarılı yönetmen, sinema sektörünün gelişmesi ile ilgili düşüncelerini, çalışma tarzını, yeni dizi ve sinema projelerini, bir yönetmen gözüyle dizi sektöründeki gelişmeleri nasıl gördüğünü, son filmiyle ilgili tüm ayrıntıları ve yaşam stiliyle ilgili önemli detayları, ayda 500.000 kişinin okuduğu Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels’a anlattı. Biray Dalkıran’ın bu özel röportajının tamamı ve daha fazlası Evos Angels Ağustos sayısında.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13