UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

85 YAŞINDAKİ ÜNLÜ İŞ ADAMI ADETA GENÇLERE TAŞ ÇIKARDI, TAM TAMINA 1,5 SAAT YÜZDÜ!..

85 YAŞINDAKİ ÜNLÜ İŞ ADAMI ADETA GENÇLERE TAŞ ÇIKARDI, TAM TAMINA 1,5 SAAT YÜZDÜ!..

85 YAŞINDAKİ ÜNLÜ İŞ ADAMI ADETA GENÇLERE TAŞ ÇIKARDI, TAM TAMINA 1,5 SAAT YÜZDÜ!..

Ünlü iş adamı Rahmi Koç, önceki gün 'Nazenin V' isimli teknesiyle Çeşme'ye gitti. Yakın dostlarıyla soluğu Boyalık Koyu'nda alan 85 yaşındaki Koç, tam 1 buçuk saat yüzerek gençlere taş çıkardı!

Başarılı iş adamı Rahmi Koç, geleneklerini asla bozmuyor. Koç, her yaz olduğu gibi bu sene de Çeşme'ye adım attı. Ünlü iş adamı, 'Nazenin V' isimli yelkenlisiyle önceki gün Çeşme sezonunu açtı. Koç Holding Onursal Başkanı olan Koç, aralarında şirketinin CEO'su Bülent Bulgurlu'nun da olduğu dostlarıyla birlikte Boyalık Koyu'na gitti. Her Çeşme'ye gidişinde bu koyda yüzen Rahmi Koç, önceki akşam saatlerinde zodyak botuyla buraya gitti. Arkadaşlarıyla birlikte denize giren Koç, tam 1 buçuk saat boyunca yüzdü. Bir röportajında olmazsa olmazının her akşam 18.00 ile 19.30 saatleri arasında yüzmek olduğunu dile getiren Rahmi Koç, böylece nasıl genç kaldığını bir kez daha gözler önüne serdi. 85 yaşında olmasına rağmen hiç yorulmayan ünlü iş adamının yanından koruması da bir an olsun ayrılmadı.

TELEFON TRAFİĞİ...

Daha sonra yeniden 'Nazenin V' isimli yelkenlisinin yolunu tutan Rahmi Koç, burada yakın dostlarıyla birlikte akşam yemeği yedi. Koç, bir yandan de sürekli telefon görüşmesi yaptı. Beşiktaşlı Koç'un teknesinde asılı olan Galatasaray ve Fenerbahçe bayrakları ise merak konusu oldu.

GÖZLER KARTAL'I ARADI

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Rahmi Koç'un 'Nazenin V' isimli yelkenlisindeki bayraklar şaşırttı. Teknenin arka tarafına Fenerbahçe ve Galatasaray bayrakları asılıyken gözler Siyah-Beyazlı takımın bayrağını aradı. Bu arada Rahmi Koç, teknedeyken elinden telefonunu düşürmedi.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrahmi koç