UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVANÇ TATLITUĞ VE KEREM BÜRSİN'İN ARASI SERENAY YÜZÜNDEN GERİLDİ!..

KIVANÇ TATLITUĞ VE KEREM BÜRSİN'İN ARASI SERENAY YÜZÜNDEN GERİLDİ!..

KIVANÇ TATLITUĞ VE KEREM BÜRSİN'İN ARASI SERENAY YÜZÜNDEN GERİLDİ!..

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un Serenay Sarıkaya’yla aynı dizide rol almak istediği haberleri basında yer almıştı. Yapım şirketi açıklama yaptı ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın kesinleşen bir projeleri olmadığını belirtti.

Bu arada Kerem Bürsin’in  Kıvanç Tatlıtuğ’dan pek hoşlanmadığı magazin kulislerinde konuşuluyor. Son zamanların parlayan yıldızı, ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı reklam filminde  boy gösterdi. Kerem Bürsin daha sonrada reklam filminde birlikte rol aldığı Kıvanç’ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya abayı fena halde yaktı. Durum böyle olunca genç kızların iki sevgilisi  Kerem Bürsin ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında hem gerginlik, hem de rekabet oluştu.

Bu arada haklarında çıkan aşk dedikodularını her fırsatta reddeden Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya birlikteliği tam gaz sürüyor. Yakalanma korkusu yüzünden bir araya gelemeyen ikiliden Serenay Sarıkaya Cunda’da arkadaşlarıyla tatil yapıyor. Kerem Bürsin ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında Serenay Sarıkaya yüzünden soğuk rüzgarlar mı esiyor?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13