UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADINLARINDAN BİRİ OLAN ELENA AMBROSIADOU BU KEZ TOM HANKS VE EŞİ İLE BODRUM'DA!..

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADINLARINDAN BİRİ OLAN ELENA AMBROSIADOU BU KEZ TOM HANKS VE EŞİ İLE BODRUM'DA!..

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADINLARINDAN BİRİ OLAN ELENA AMBROSIADOU BU KEZ TOM HANKS VE EŞİ İLE BODRUM'DA!..

ABD’li aktör Tom Hanks, Yunan eşi Rita Wilson ile önceki gün Bodrum’a geldi. İngiltere’nin en çok kazanan kadın patronlarından Elena Ambrosiadou’nun süper yatı ‘The Maltese Falcon’da tatil yapan Hanks kendisini tanıyanlara el sallayarak karşılık verdi. Dünyanın en uzun yelkenlisi olarak bilinen üç direkli süper yata sahip olan Elena Ambrosiadou 8 gün önce de Bodrum’daydı.


Dünyanın en uzun yelkenlisi ‘Malta Şahini’ Bodrum’da bu kez Tom Hanks ve eşini ağırladı. Kilolarca kavun, karpuz ikmalı yapılan yat, dümeni Yunan adası Mikanos’a kırdı.

İngiltere’nin en çok kazanan kadın patronlarından Yunan asıllı 58 yaşındaki Elena Ambrosiadou’nun dünyanın en uzun yelkenlisi olarak bilinen üç direkli süper lüks yatı ‘The Maltese Falcon’ (Malta Şahini) 8 gün sonra tekrar Bodrum’a geldi. Bu kez  Ambrosiadou’nun yanında ünlü Hollywood yıldızı Tom Hanks ve oyuncunun Yunan eşi Rita Wilson da vardı.

Yunanistan’ın Rodos Adası’ndan Bodrum’a gelip Karaada açıklarında demirleyen yata 10 metre kadar yaklaşan tur teknesindekiler, içinde Tom Hanks’in olduğunu görünce büyük sürpriz yaşadı. Beyaz bornozuyla dikkat çeken Hanks, kendisine ilgi gösteren turistlere, el salladı. Ambrosiadou ve konukları kanoya binerek, su sporları da yaptı. Bodrum’daki bir acente aracılığı ile kilolarca kavun, karpuz, incir ve üzüm ikmali yapılan yat, bu sabah Yunanistan’ın Mikanos Adası’na gitmek üzere Bodrum’dan ayrıldı.


Amazon İnternet sitesi ve HP gibi firmaların hissedarı olan dünyaca ünlü ABD’li milyoner Tom Perkins’in 2006 yılında Türkiye’de yaptırıp, 100 milyon pounda IKOS Yatırım Şirketi’nin Yunan asıllı sahibi Elena Ambrosiadou’ya sattığı üç direkli, 88 metre uzunluğundaki ’The Maltese Falcon’ adlı yelkenli, dünyanın en uzun yelkenlisi olarak anılıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbodrum  tekne  tom hanks  rita wilson