UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! " İKİ YA DA ÜÇ KEZ AŞIK OLDUM!.."

ÜNLÜ OYUNCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! " İKİ YA DA ÜÇ KEZ AŞIK OLDUM!.."

ÜNLÜ OYUNCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! " İKİ YA DA ÜÇ KEZ AŞIK OLDUM!.."

Jake Gyllenhaal: iki ya da üç kez aşık oldum

Bugüne kadar Hollywood'da birçok ünlü kadınla ilişki yaşayan ABD'li oyuncu Jake Gyllenhaal, "İki ya da üç kez aşık oldum" dedi ama isim vermedi.

Hollywood'un gözde bekarlarından Jake Gyllenhaal, önceki gün katıldığı Howard Stern'in radyo programında eski sevgilisi Taylor Swift hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Yayın sırasında Taylor Swift'in kendisine yazdığı 'All Too Well' şarkısı çalmaya başlayınca 34 yaşındaki oyuncu, "Taylor çok güzel bir kadın. Bana göre hiç kimse şarkı yazıp söyleyebilen bir kadın kadar seksi olamaz." dedi. Sunucu, "Taylor ile evlenmeliydiniz, şahane bir ikiliydiniz" dediğinde ise, "Ben evlilikten korkuyorum" yanıtını verdi.

Bir dönem Taylor Swift ile aşk yaşayan ünlü oyuncunun (solda), son dönemde ismi 'Southpaw' filmindeki rol arkadaşı Rachel McAdams (sağda) ile anılıyor.

Şimdiye kadar Taylor Swift, Reese Witherspoon ve Kirsten Dunst gibi popüler kadınlarla ilişkiler yaşayan Gyllenhaal'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"İki ya da üç kez aşık oldum. Peki neden bağlanmaktan kaçtım? Sanırım sorun bendeydi; galiba korktum. Bağlanmak herkes için zor fakat bir noktada büyümeye karar vermeniz gerekiyor" diyen oyuncu, Kirsten Dunst ile 2004 yılında birlikte olmuştu.

"Birçok güzel kadın ve birçok fırsat var ama önemli olan doğru kadını bulabilmeniz. Tek eşliliğe inanıyorum. Doğru insanı bulduğunda her şeyin doğru bir şekilde ilerleyeceğini ve uzun süre o kişiyle kalacağımı biliyorum."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTAYLOR SWİFT  Jake Gyllenhaal  itiraf