UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ SUNAL'IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADIĞI FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

ALİ SUNAL'IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADIĞI FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

ALİ SUNAL'IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADIĞI FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Yaşamanın Değerini Bil…

Hastalık hastası, titiz ve takıntılı Metin (Ali Sunal) ile yaşam dolu Hayat’ın (Hatice Şendil) hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde yaşadıkları dönüşümleri mizahi bir dille konu alan romantik komedi “İlk Gülüşte Aşk” filminin çekimleri devam ediyor.

BKM Film’in yapımcılığında, hikayesini Ali Sunal’ın, senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Hayatın Tadını Çıkar…

Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset, Zerrin Sümer, Somer Karvan, Mehmetcan Mincinözlü, Ali Çelik ve Berk Pamir’in yer aldığı ve Ekim 2015’te vizyona girmesi planlanan “İlk Gülüşte Aşk”; hayatın her koşulda güzel olduğunu ve şartlar ne olursa olsun aşkının peşinden gidilmesi gerektiğini  bambaşka bir dille anlatıyor.

Filmin Konusu

Takıntıları yüzünden insanlarla iletişim kurmakta zorlanan ve yaşamını sürekli hastaneye bağımlı olarak sürdüren “Metin” ile yaşamayı doyasıya seven “Hayat” arasında kavgayla başlayan ilişki Metin’in tüm hayatını değiştirmesine sebep olur.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13