UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİNE YENİ SEZONDA YENİ YÖNETMEN GELİYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİNE YENİ SEZONDA YENİ YÖNETMEN GELİYOR!..

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİNE YENİ SEZONDA YENİ YÖNETMEN GELİYOR!..

TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin yönetmeni değişti.

TRT'nin başrollerinde Naz Elmas, Damla Aslanalp, Nur Fettahoğlu ve Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizisi 'Filinta', yeni sezonla birlikte sürprizlerle ekrana gelecek.

Yeni sezonda ayrıca 'Filinta'nın  kemik kadrosuna sürpriz isimler de katılacak.

Lise Defteri, Emret Komutanım, Karadağlar, Kurt Kanunu, Acayip Hikayeler, Kaçak dizilerinde ve Beyza'nın Kadınları, Banyo gibi sinema filmlerinde yardımcı yönetmen ve ikinci yönetmen olarak görev yapan Osman Kaya, 'Filinta'nın geçtiğimiz sezonunda da ikinci yönetmen olarak görev alıyordu. 'Filinta'nın aksiyon ve tarihi dünyasına enerjisini ve yeteneğini de katan Osman Kaya, bu sezon 'Filinta'nın başarılı çıtasını biraz daha yukarı taşıyan bir yönetmenlik hikayesine de imzasını atmayı hedefliyor.

'Filinta'nın genç yönetmeni Osman Kaya, 'Filinta' dizisinin bu yıl gerçekleşecek yenilikleri ile ilgili şunları söyledi: "Seyircimize, hikayenin ve karakterlerin iç dinamizminin değiştiği, aksiyonu bol, görsel efektlerin daha yoğun, dinamik bir Filinta dünyası sunmayı vaad ediyoruz. İçerisinde, Yüceler Meclisi'nden Gizli Servis'e ve daha birçok yeni mekan, hikaye ve karakterlerin yer alacağı sürprizleri barındıran bir Filinta dünyası sunacağız. Ana mekanımız olan Karakol'un dışına çıkıyoruz. Seyirciyi bomba gibi sürprizler bekliyor. Dolayısıyla bizler de yeni sezon için çok heyecanlıyız."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfilinta  osman kaya