UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SETTE BÜYÜK GERGİNLİK! TÜRKAN ŞORAY YENİ FİLMİ "ESKİ KÖYE YENİ ADET'İN" BAŞROL OYUNCUSUNU KADRO DIŞI BIRAKTI!..

SETTE BÜYÜK GERGİNLİK! TÜRKAN ŞORAY YENİ FİLMİ "ESKİ KÖYE YENİ ADET'İN" BAŞROL OYUNCUSUNU KADRO DIŞI BIRAKTI!..

SETTE BÜYÜK GERGİNLİK! TÜRKAN ŞORAY YENİ FİLMİ "ESKİ KÖYE YENİ ADET'İN"  BAŞROL OYUNCUSUNU KADRO DIŞI BIRAKTI!..

Türkan Şoray, yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filminin başrol oyuncusu Sercan Badur'u kızı Yağmur ile tartıştı diye kadro dışı bıraktı.

Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmi ‘Eski Köye Yeni Adet’ filminin çekimlerine başlamıştı ki büyük bir sorun çıktı.

‘Güllerin Savaşı’ dizisinde hipoksiya hastası Cihan’ı canlandıran Sercan Badur filmin başrol oyuncularındandı fakat filmde yapımcı olan aynı zamanda rol de alan Yağmur Ünal ile tartıştı.

Sercan Badur'un çekimler sırasında pek çok konuda kapris yaptığını iddia eden Yağmur ile yakışıklı oyuncu arasında gerginlik çıkınca Türkan Sultan duruma el koymak zorunda kaldı.

‘Güllerin Savaşı’ dizisiyle büyük beğeni toplayan, oyunculuğuyla Türkan Şoray'ı kendine hayran bırakan ve bu nedenle filmde başrol teklif edilen Sercan Badur bu gelişme karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Sercan Badur’un projeden çıkarılmasının ardından boşalan yere şimdiden birkaç tane aday olduğu ve görüşüldüğü öğrenilen bilgiler arasında.

Türkan Şoray’ın yakın çevresine de "Artık ince eleyeceğim sık dokuyacağım" dediği söyleniyor.

Güneş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13