UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOŞANMA AŞAMASI OLDUKÇA ŞİDDETLİ GEÇEN ECE ERKEN-SERKAN UÇAR ÇİFTİ YENİDEN BİR ARADA!..

BOŞANMA AŞAMASI OLDUKÇA ŞİDDETLİ GEÇEN ECE ERKEN-SERKAN UÇAR ÇİFTİ YENİDEN BİR ARADA!..

BOŞANMA AŞAMASI OLDUKÇA ŞİDDETLİ GEÇEN ECE ERKEN-SERKAN UÇAR ÇİFTİ YENİDEN BİR ARADA!..

10 gün öncesine kadar birbirlerini topa tutan Ece Erken ile Serkan Uçar, ateşkes ilan etti. Anlaşmalı boşanma kararı alan çift, Çeşme'de yeniden bir araya geldi. Küçük Eymen için buluşan ikili, Laika Beach'te objektiflere yansıdı.

Takvim'de yer alan habere göre Ece Erken ile Serkan Uçar, şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Erken, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etmiş ve Uçar'ı 'şiddet' suçlamasıyla mahkemeye vermişti. Bu davanın ardından kavgaya tutuşan evli çift, birbirleri hakkında demediklerini bırakmamıştı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ

Güzel sunucu ile Uçar, geçtiğimiz günlerde ise aralarındaki buzları eritti. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine övgüler yağdıran Ece Erken ile Serkan Uçar, çocukları Eymen için Çeşme'deki Laika Beach'te buluştu. Uzun bir aranın ardından ilk kez yan yana görüntülenen Erken ile Uçar'ın halleri, etraftakiler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Hiçbir şey olmamış gibi birbirleriyle şakalaşan Ece Erken ile Serkan Uçar, bir ara oğullarını denize soktu.

'YAKINDA BARIŞIRLAR'

Denizde de kahkahalar eşliğinde Eymen'i yüzdüren olay ikilinin bu görüntüleri, "Ateşkes ilan ettiler, yakında da bütün olanları unutup yeniden barışırlar" yorumları yaptırdı. Bu arada Serkan Uçar'ın kalbinin hemen üzerindeki dövmesi de gözlerden kaçmadı. Genç iş adamı, sol göğsüne geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Ece Erken ile oğlu Eymen'in adını yazdırdı.  

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREce Erken  serkan uçar