UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! OKMEYDANI’NDA POLİSE SİLAHLI SALDIRI!..

FLAŞ! OKMEYDANI’NDA POLİSE SİLAHLI SALDIRI!..

FLAŞ! OKMEYDANI’NDA POLİSE SİLAHLI SALDIRI!..

Okmeydanı'nda polise ateş açıldı. Saldırıda 3 polis memuru ve 1 vatandaş yaralanırken, 1 polis ve vatandaşın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi

Okmeydanı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine  yapılan silahlı saldırıda, 3 polis ve 1 vatandaş yaralanırken, polislerden biri  ve vatandaşın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bölgede yaşanan gösterilere müdahale etmek için, İBB Cemal Kamacı Spor  Kompleksi yakınında konum alan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine henüz  kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırı  sonucu 3 çevik kuvvet polisi ve bir vatandaşın yaralandığı öğrenildi.  Ambulanslarla hastanelere sevk edilen yaralılardan vatandaş ile bir  polis memurunun durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin, saldırgan ya da saldırganları yakalamak başlattığı  operasyona polis helikopteri de havadan destek veriyor. Emniyet yetkilileri bölgede bulunan mobese kameralarını ve olay yerindeki mermi kovanlarını incelemeye aldı.

ALTINOK'TAN ZİYARET

İstanbul Okmeydanı'nda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, hastane çevresinde de geniş güvenlik önlemi aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, hastaneye gelerek yaralı polisi ziyaret etti. Altınok, açıklama yapmadı.

"GAZİ'DE POLİS MÜDAHALESİ"

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti. Gaz bombası ve tazyikli su ile yapılan müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERok meydanı  saldırı  polis