UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK USTA KAYAHAN'IN MİRAS KAVGASINA TUTUŞAN KIZINDAN DUYGU YÜKLÜ SÖZLER: "BABACIĞIM BENİ ÇOK ÜZÜYORLAR"

BÜYÜK USTA KAYAHAN'IN MİRAS KAVGASINA TUTUŞAN KIZINDAN DUYGU YÜKLÜ SÖZLER: "BABACIĞIM BENİ ÇOK ÜZÜYORLAR"

BÜYÜK USTA KAYAHAN'IN MİRAS KAVGASINA TUTUŞAN KIZINDAN DUYGU YÜKLÜ SÖZLER: "BABACIĞIM BENİ ÇOK ÜZÜYORLAR"

3 Nisan’da ölen Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon’un babasının mal varlığının belirlenmesi için mahkemeye başvurması, gözleri İpek Açar’a çevirmişti...

"Babacığım beni çok üzüyorlar"

Hürriyet'te yer alan habere göre Kayahan’ın ölümünün ardından kızı Beste Haravon (Açar) ile eşi İpek Açar miras kavgasına tutuştu.

Açar’ın Kayahan’la ortak hesabından yüklü miktarda para çektiğini öne süren Haravon, sosyal medyada da babasına ithafen duygusal bir yazı paylaştı: “Bir saat kalkıp gelsen, beni kurtarsan onlardan...”

ÇOK İHTİYACIM VAR SANA

Beste Haravon, dilekçedeki iddiaların basına yansımasının ardından Facebook hesabında da babasına ithafen duygusal bir yazı paylaştı: “Sana hep o kadar güvenip yaslanmışım ki, değil yürümek ayakta bile duramıyorum artık. ‘En güzel bestem’ dediğin beni babacığım çoook üzüyorlar. Senin yanında hazırolda duranlar kral oldu. Tam yerinde bir atasözü; öküz öldü ortaklık ayrıldı. Bir saat kalkıp gelsen, anlatsam sana yine, beni kurtarsan onlardan. Elimi tutup çocukken düştüğümde yaptığın gibi ayağa kaldırsan beni. Çok ihtiyacım var.”

İDDİALAR ASILSIZ

İpek Açar ise iddialara avukatı Özal Oğuz aracılığıyla yanıt verdi. Oğuz, şu açıklamayı yaptı: “İpek Açar aleyhine Beste Haravon tarafından asılsız ve çirkin ithamlarda bulunulmuştur. İzi bulunmasın diye hesaplardan çok yüksek miktarlarda nakit meblağların çekildiği, mal varlığıyla ilgili yanlış bilgi verildiği, elinden acele ve ısrarla vekalet alınmaya çalışıldığı iddiaları tamamen asılsızdır. Kayahan’ın 20 Mart’ta uyutulduğu iddiası da doğru değildir. Kendisi yoğun bakım ünitesine dahi 23 Mart tarihinde alınmıştır. Uyutulması ise daha sonraki günlerde olmuştur. İddialarda geçen banka hesapları ve meblağlar, Açar çiftinin 22 yıllık mutlu birliktelikleri süresince oluşturdukları müşterek birikimleri ve banka hesaplarıdır. Hesaplar üzerinde yapılan tasarruflar, İpek Açar’ın yasal hakları kapsamında ve her aşamada Kayahan’ın istek ve iradesine uygun olarak gerçekleştirilen tasarruflardır. Bu asılsız iftira ve hakaretleri sebebiyle Beste Haravon aleyhinde Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunma hakkımız saklıdır.”

'Hiçbir şey gizli kalmaz'

Beste Açar Haravon “Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, görünenin bile ne olduğunu görmekte zorlandığım günler yaşıyorum. Konuşmuyorum. Susmak, şu anda yapmam gereken en doğru şey. İyi ya da kötü her şey bir gün ortaya çıkar, hiçbir şey gizli kalmaz.” diyor. 

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkayahan  beste acar  Beste Haravon