UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM UZERLİ İLE MURAT YILDIRIM'IN DİZİSİ ‘CESARET’ HAKKINDA İŞTE MERAK EDİLENLER!..

MERYEM UZERLİ İLE MURAT YILDIRIM'IN DİZİSİ ‘CESARET’ HAKKINDA İŞTE MERAK EDİLENLER!..

MERYEM UZERLİ İLE MURAT YILDIRIM'IN DİZİSİ ‘CESARET’ HAKKINDA İŞTE MERAK EDİLENLER!..

Cesaret dizisi konusu nedir ne zaman başlıyor kimler oynuyor? İşte Meryem Uzerli Murat Yıldırım yeni dizisi Cesaret konusu oyuncuları yayın tarihi

Meryem Uzerli’yi Muhteşem Yüzyıl’dan sonra ekranlara döndürecek olan uzun süredir beklenen yeni dizinin adı belli oldu. Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli‘nin başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Cesaret oldu. Eylül ayından itibaren yeni dizi Cesaret Star Tv ekranlarında olacak.

Başrollerinde, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli ve Suskunlar, Asi gibi birçok dizide rol alan Murat Yıldırım’ın rol alacağı dizinin yapımcılığını 03 Prodiksiyon üstleniyor. Uzun zamandır Türkiye piyasasına girmeye çalışan firma en sonunda projeyi hayata geçirmeye başlıyor.

MERYEM UZERLİ’NİN MURAT YILDIRIM İTİRAFI

Fransa’nın Cannes kentinde önümüzdeki aylarda birlikte oynayacağı Murat Yıldırım ile bir araya gelen Meryem Uzerli, geçmişinde hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını söyledi. Uzerli, “Ben artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Lara’ya bir şey olmasın yeter. Bu sonsuz bir sevgi” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programının son bölümü, Cannes’da bir araya gelen Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli ile yapılan röportaja ayrıldı. Sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, geçmişte ‘Suskunlar’ı dizisinde izlediği Murat Yıldırım’ı beğendiğini o tarihte birlikte oynamayı düşündüğünü söyledi. Uzerli, gülerek, “24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” diye espri yaptı. Uzerli, Murat Yıldırım’ın ‘Kırımlı’ dizisinin fragmanında Almanca konuşmasında çok küçük aksan bozukluğu gördüğünü ifade etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeryem uzerli  murat yıldırım