UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRANLARIN SEVİLEN OYUNCUSU YASEMİN ALLEN YENİ BİR AKIM BAŞLATTI!..

EKRANLARIN SEVİLEN OYUNCUSU YASEMİN ALLEN YENİ BİR AKIM BAŞLATTI!..

EKRANLARIN SEVİLEN OYUNCUSU YASEMİN ALLEN YENİ BİR AKIM BAŞLATTI!..

Mandala, ülkemizde son dönemin en popüler terapi yöntemi olmaya başladı. Herkesin elinde bir boyama kitabı görmemizin sebebi de bu... Mandala bir nevi resim meditasyonu... Boyama kitabı deyip geçmemek lazım. Çünkü o çizgilerin arasında inanılmaz bir huzur yatıyor. Mandalayı boyayan kişinin ruh halinin nasıl olduğunu boyadığı çizimlerden anlamak mümkün... O yüzden eşinize ya da sevgilinize bir mandala alıp sonra soluğu bu sanatın ustası Aslıhan Aksun'un atölyesinde alabilirsiniz. O size partnerinizin ruh halinin nasıl olduğunu açıklayacaktır.

TERAPİ YÖNTEMİ

Mandala yöntemiyle terapi, ünlüler arasında da hızla yayıldı. Özellikle Ebru Gündeş'in kullandığı renkler ve özenli boyaması çok başarılı. Mandala hemen bir hevesle eline kalem alıp başlamak istenen bir sanat. Sanatın tutkunları arasında Özge Özprinçci, Berna Laçin, Özge Uzun, Işıl Özgentürk, Ebru Cündübeyoğlu, Derya Baykal ve Burcu Esmersoy yer alıyor. Bol terapiler dilerim.

YASEMİN ALLEN'İN BACAK ÇANTASI MODA OLUR

Motor kullananların sırt çantası takmaktan başka çaresi yoktur. Çünkü genelde motorun küçük bagajında ikinci kask saklanır. Benim gibi vespacıların da bu anlamda imdadına bacak çantası yetişti. Çantayı ilk olarak Cihangir'de ünlü oyuncu Yasemin Allen'de gördüm ve hemen çantaya nereden ulaşabilirim diye araştırdım. Yasemin Allen de ciddi bir motor tutkunu; muhtemelen bacak çantasını bu yüzden kullanıyor. Ama benden söylemesi; motor kullananlar dışında da bu çanta yakın zamanda moda olur.

MANDALA NEDİR?

Hint kökenli dinlerde metafizik veya sembolik bakımdan meta veya mikro kozmosu gösteren şekillere verilen ad olarak kabul edilir. Genel olarak mandala, şekilleri belli bir düzene göre boyamaktır. Mandala merkezden başlayarak dışa doğru daireler halinde genişleyen şekillerden oluşur. Genellikle daire veya kare şeklinde olan ve her şeyin mistik merkezini sembolize eden mandalalar, meditasyon nesnesi olarak kullanılabiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyasemin allen