UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHŞAP OYUNCAĞA ‘MUHTEŞEM YÜZYIL’ DOKUNUŞU!..

AHŞAP OYUNCAĞA ‘MUHTEŞEM YÜZYIL’ DOKUNUŞU!..

AHŞAP OYUNCAĞA ‘MUHTEŞEM YÜZYIL’ DOKUNUŞU!..

Muhteşem Yüzyıl’ın Mehmet Çelebi’si, Şişli Belediyesi’nin Ahşap Oyuncak Atölyesi’ni ziyaret etti.

Şişli Belediyesi’nin Ahşap Oyuncak Atölyesi, televizyon dünyasının muhteşem dizisi Muhteşem Yüzyıl’daki Şehzade Mustafa’nın hocası Ozan Dağgez ve eşini ağırladı.

Çocukları için Oyuncak Yaptılar

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mehmet Çelebi rolünün başarılı oyuncusu, Kanal D’ de yayınlanan “Alın Yazım” dizisinin  “Yiğit”i Ozan Dağgez, bu kez öğrenci oldu ve kısa bir süre sonra dünyaya gelecek oğlu Rauf için eşi Eda Dağgez ile birlikte ahşap oyuncaklar yaptılar. Eda ve Ozan Dağgez, çocuklarına doğal bir oyuncak yapmanın keyfini yaşadılar.

Ozan Dağgez, ahşap oyuncak atölyesinde kendi seçtiği oyuncak kitleri önce zımparaladı, daha sonra da akrilik boyalarla rengarenk boyadı. Eda ve Ozan Dağgez, anne-baba olmaya çok az bir süre kala doğal, ekolojik oyuncağın kıymetini daha çok anladıklarını, ekolojik malzemenin insan üzerindeki sakinleştirici ve iyileştirici etkisini daha çok hissettiklerini söylediler.

Ozan Dağgez: Şişli Ahşap Oyuncak Atölyesi, Çölde bir Vaha

Şişli Ahşap Oyuncak Atölyesi için "çölde bir vaha" ifadesini kullanan konuklar; “Binalar, otobanlar, zehirli gazlarla çevrelenmiş bir metropolde, Şişli Ahşap Oyuncak Atölyesi, sessiz sedasız ama büyük bir keyifle  kendi tahta oyuncağınızı yapabileceğiniz inanılmaz bir fırsat” dediler.

Yaz boyunca da çocuklara kapılarını açık tutan Şişli Ahşap Oyuncak Atölyesi, aynı zamanda ücretsiz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERozan dağgez  eda dağgez