UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KOCAN KADAR KONUŞ : DİRİLİŞ" SEYİRCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

"KOCAN KADAR KONUŞ : DİRİLİŞ" SEYİRCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

"KOCAN KADAR KONUŞ : DİRİLİŞ"  SEYİRCİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

Yapımını BKM, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, yönetmenliğini  Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı “Kocan Kadar Konuş filminin devamı olan ‘’Kocan Kadar Konuş Diriliş’’ için çalışmalar başladı. Önümüzdeki günlerde sete çıkmaya hazırlanan film ekibi geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi.

Yeni “fenomen film serisi” geliyor

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan romanı Kocan Kadar Konuş’tan beyazperdeye uyarlanan ilk film gişe de büyük başarı elde etmiş, eleştirmenler ve seyircilerden de tam not almıştı. Efsun’un aslında Türk kadınının hikayesini anlatan aşkı, sevgiyi ve dürüstlüğü aradığı serüveni Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın oyunculuklarıyla izleyenleri büyülemişti.

Efsun’un (Ezgi Mola) unutamadığı lise aşkı Sinan’la (Murat Yıldırım) ilişkisinin ikinci perdesinde, evliliğe doğru gittikleri yolda aşk hayatının önündeki engeller azalmıyor. Efsun’un kendi kaotik ailesinden sonra bu defa Sinan’ın ailesi, özellikle de babaannesi Cavide Hanım’la uğraşması gerekiyor ve olaylar çığırından çıkıyor. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor.

Hümeyra’da kadroya dahil oldu

Başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı  Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner,  Gül Arıcı,  Muhammet Uzuner, İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu,  Hakan Salınmış ,Enis Arıkan, Bora Akkaş, Burak Topaloğlu, Romina Özipekçi,  Güven Murat Akpınar, Gözde Seda Altuner, Emine Gülsüm Göznümer,  Ayten Mısırlıoğlu gibi başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Kocan Kadar Konuş:  Diriliş kadrosuna usta oyuncu Hümeyra’da dahil oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhümeyra  kocan kadar konuş