UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER YAŞANDI, İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU? İŞTE TÜM MERAK EDİLENLER!..

SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER YAŞANDI, İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU? İŞTE TÜM MERAK EDİLENLER!..

SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER YAŞANDI, İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU? İŞTE TÜM MERAK EDİLENLER!..

Survivor All star'da heyecan doruktaydı. Bu akşam büyük finalde Turabi'nin rakibi belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Yarışma programı Survivor All star’ın ilk finalisti belli oldu! Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı, bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program 3 Temmuz Cuma günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Programın ilk finalist ismi Turabi Çamkıran oldu.  

Survivor All Star'da ikinci finalist SMS oylaması ile Merve Aydın oldu.

Tv 8'de yayınlanan Survivor All Star bu akşam nefes kesen bir bölümle ekrana geldi.

Kıbrıs finali için ilk bileti Turabi kazanmıştı. Bu akşam ise ikinci finalist Merve Aydın oldu.

Begüm, Hilmicem ve Merve Aydın arasında yapılan oylamada en çok SMS'i alan Merve ikinci finalist oldu ve Turabi'nin rakibi oldu.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star’da yarın akşam yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleşecekler. Herkes birbirine aklında kalan soruları soracak, yaşadıkları problemler üzerine konuşacaklar. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakalayacaklar. 

10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar birbirleri ile karşı karşıya geldiklerinde neler yapacaklar? Birbirlerine ne açıklamalarda bulunacaklar?

SURVIVOR BÜYÜK FİNAL

Kuzey Kıbrıs’tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star’daelenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya gelecek. Aylardır Dominik’te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlenecekler.

 Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşayacaklar. Survivor All Star’a damgasını vuran olaylar da final akşamında konuşulacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSurvivor All Star